Ayse-24 Ben 6+1 de gittim kalp atışı yoktu çok üzülmüştüm ama 7+1 de tekrar gittim çok şükür ki duyduk. Rabbim herkese nasip etsin ☺️☺️
Babybaby12 Ayse-24 bende bugün gittim 6+2 ama kalp atışını duyamadık ama bebeğim p. Tesi göre büyümüştü doktor kalp atışı duymayınca hemen alalım dedi tabi ben farklı doktorada gideceğim
Ayseesr Rus_kusu merhaba benimde 17 ocak sat bgun bizde keseyi gördük benimkide gec dollenme olmus adet 15 gun geçince ogrendik
Bitterimmm Çoğumuz yarın duyacak bir birimize dua edelim inşallah sağlıkla kavuşalım evlatlarımıza 😍🤲🏻
GulcanDongel Kub-46 aynen bende pazartesi günü keseleri gördüm 🤲😍 haftaya salı kalp atışı için gidicez inşallah 😊
Heisenbergesra 5+4 de keseyi gördük bugün 8+2 kalp atışlarını duyduk çok şükür sanıyorum 7 itibari ile duyulmaya başlıyor ama 10. Hafta bile duyan varmış içimizi ferah tutalım
Adakbebek2020 GulcanDongel Bende 7 +2 bugun vajınal ultrasonda gördük kalp atışını doktor normal ultrasonda göremedi. Fakat vajınal olanda gümbür gümbürdü. Doktor bı sıkıntısının olmadıgını saglıklı oldugunu soyledı ✨🐤 normal mi sizcede. Vajınal ultrason daha mı nettir :) içim rahat mı olmalı :) ah bu evhamlar annelik içgüdüsü olsa gerek🧚♀️🥰
Gulyuksel55 Benim 8+1 ken duyulmuştu kalp atışları öncesinde testte hamile çıktım ama doktora gittiğimde çok küçük diye sanırım hiç bişey görülmemişti daha sonra gittiğimde görüldü de duyuldu da
analaka Kub-46 bende 5+2de keseyi gördük çok şükür bu hafta cumartesi gel dedi 6+2 olucak inşallah görürüz bebeişimizi