Papl Hazal12 çilek 🍓 ve hala da aşeriyorum her pazar alıyorum aşerdiklerimizin cinsiyetle alakası varmı acaba 😂 cinsiyeti öğrenemedikce kafamı başka şeylere yoruyorum😂
Sevgisemira Ozgealkis yok maleseff daha belli değil pıt pıt hissediyorum çevremdekiler erkek hemen canlanır diyor ama hayırlısı
Sevgisemira Ozgealkis buarada bende hamile kalmadan rüya gördüm inanırım da haşlanmış yumurta gördüm erkek bebek habercisiymiş bebeğimin yüzüne kadar da gördüm hayırdır inşallah diyordum ki hamileymişim 😁
Rolria Ozgealkis Kızımız olacak 29+4olduk biz .Ama cinsiyet için bana yüzük testi yapmışlardı göbeğim de ,kız çıkmıştı her seferinde.İlk orda sonra 13.haftada da doktorda cinsiyeti %90kız olarak ,16.haftada da%100 kız olarak kesinlestirmistik 😁
melikea Hazal12 kızımda aralık ayında erik aşermiştim almıştık şimdi gene hamileyim rüyalarıma erik giriyor hale baktık biz yok şuan erik çağla var ama 1 aya çıkar sabredecem hamile dükkanjndan alınca tadı tuzu olmuyor dondurulmuş olduğu için
Minederin kahve-cekirdegim bende rüyamda şekerpare gördüm uyandihimda canim cok istedi sabahi esim aldi sagolsun
Dilanaida Hazal12 şeftali aşermişdim en sonunda buldum yedim ama böyle tatlı yemek olamaz hep merak ederdim nasıl aşeriliyor diye 😁
Esraa63 Dilanaida bir ben aşermedim galiba. 3.cocuga hamileyim bir gün olsun bişey aşermedim ve oyle şaşırıyorum ki burdakilerin cani ne güzel biseyler çekmiş ama ben asermek nedir bilmiyorum bile
Emirinannesi34 Hazal12 2 ay önce kavun, artık rüyalarımdan kavun yiyerek uyanıyordum. Çok şükür eşim buldu yedim rahatladım😁
Denizzz88 Hazal12 ay hiç bişey aşermedim 😒 32 haftalığım şuan duyunca, görünce canımın çekip yediğim şeyler oldu ama aşerme hiç olmadı henüz bundan sonra da olmaz herhalde artık