Gamze_01 Hazal12 bende erik aşerdim hiç bir yerde bulamadım çok pahalı dışarıda olanda trendyolda hamile meyvelerinden sipariş ettim çok da güzel geldi
Gmommysboy Hazal12 haberlerde gördüm gecen hafta kg su 750tl idi…750tl ye 5288428 tane erik ağacı dikersin valla🥲
Neslihan1903 Melih_funda istegelsin de var canım 42 lira küçükler biraz ama taşınayım büyük erik gibi
Alev_miray_1234 Hazal12 Hazal12 Ben dün manavdan aldım canım bir avuç 35 TL ve sanırım henüz çıkmadı galiba diye düşünüyorum gelmiş olsa belki daha ucuz mu olur diye düşünürüm… tabi ben Ankara dayım senin bölgende varsa diğer Hamiş anneler yardımcı olabilirler.. ❤️
Glmserr16 Aralık ayında canım acayip kavun çekti eşim sağolsun buldu ama 50₺ civarında geçenlerde erik canım çekti 3 adet eriğe 80₺ vermiş 🤭
Keremiko Dondurmali irmik helvasi. Hep aksamlari o masterchef yuzunden olmustu. Aş mi eriyorum yoksa herkes gibi vakitsiz canim mi istedi tereddute düştük😂 dedik riske atmayalim hemen siparis gece 10 da. Ama gele gele irmikli serbetli hashasli bi tatli geldi. Ertesi gun dedim malzemeyi al ben yaparim dedim yaptik yedik beraber😂
Gamzeahmetaysel Hazal12 offf erik aşerdim deli gibi ama aylarca bulamadık daha yeni buldu esimin arkadası hal de calısıyo ms o getirdi sonra erik tursusu buldum 😂
Sudeekalay Hazal12 sabahın 8 inde canım turşu ve deli gibi lahmacun çekti 😅😅 sanırım benim yavru kebapçı olacak
Seda_nrr Hazal12 yaz meyveleriiiiii ahhh o karpuz eriiiikkk ahhh ağzım sulanıyor ama şuan satılanları içim almıyor bir iki ay daha bekleriz heralde 🙈🙈
enisenalbant Hazal12 Valla ben zorlayıcı bir şey aşermedim çok şükür sadece sabaha karşı 3-4 gibi salatalık turşusu aşerdim bulduk çok şükür 😂 Birde aşure aşerdim onu da hakmardan bulduk😂😂
asyahumam Tubikcay ben de hiç zor bulunan bir şey asermedim salatalık, börek , çiğköfte falan yani en fazla 😂 hatta eşim diyor ki ne ekonomik bir karım var hiçbir şey asermiyor insan salatalık mi aserir diye dalga geçmişti 😁😁 yalandan asersek mi bir seyyy 😋
Tubikcay asyahumam ben normalde iştahlıyımdır he rşeyi yemek isterim ama neden bilmiyorum hamilelik başından beri isteyemiyorum naz yapayım diyorum onu bile diyemiyorum üstelik hem benim hem eşimin ailesi gece gündüz ne olursa olsun mutlaka söyle diyorlar şehir dışına çıkmayı bile kabul ediyorlar ama yok isteyemiyorum yaaaa bu hormonlar mahvetti beni :))