mervekpt Zeytinyağlı dolma 😍 ama tencerenin en dibini istemistim en yumuşamış ve limonu en çok olanlardan 🤣
Mrymmmmmm Çiğ köfte tabiki. Etten yapilan hamilelikte yasak Ama bulgurdan yapılan çiğ köfte bebeğe zarar verir mi bilemedim 😏
ecembugra53 Hazal12 ilk 3 ay çileklkkk yedim delirdim hatta kilo kilo yedim sonra da erik diye tutturdum hemde aşırı yeme leke olır dediler çilek için 😂🤦🏼♀️ Doğum yaptım hiç bişey olmadı valla sonra hep Eriğe Aş erdim 😂 Doğum yapana kadar erik her türlüsünü yedim valla
GulUmut Hazal12 enteresan, ben hic asermiyorum, hic bisey yiyemiyorum, ac kalmamak icin biseyler atistiriyorum, acaba ileri haftalarda mi oluyor asermek? Ben 8 haftadayim su an
Senbibaksana GulUmut 8 hafta daha erken 1-2 haftaya baslayabilirsin asermeye bende 10. haftada basladi. Ama ablam 9 ay hic asermemisti herkesde farkli:) bosver asermemek daha iyi 😅
tosbiginannesii Benim ilk 12.hafta falandı tahin helvası istemişti gece 1 de yasak var tabi ertesi gün aldık bidahada canım onu istemedi bide ananas istemişti 😄
Betul_Ekim Hazal12 pazarda erik yok canım anca bilindik tanıdığınız bi manav varsa sipariş üzerine getiriyorlar diye biliyorum .