Cerenikaa Tugba-55 ayyy bende ya sokaktaki köfte ekmeklerden istiyorum bi aydır rüyalarımda hep etik gördüm dün çok şükür bulduk yedim 👼🏻💕
Hazalburca Ah neler neler şeker diyeti yapiyorum çikolata kavanozunu açıp açıp kokluyorum, internetten browni resimlerine bakıp mest oluyorum ama hiçbirini yiyemiyorum 🥺 kendime eziyet etmeyi seviyorum galiba😁
Sessiz-Limannn Hazal12 keşke Burdada olsa çağla bende internetten sipariş verdim eriği 6-7 çıktı hemen bitti doyamıyor insan :(
GozdeMiracEmre Ağustos Ayında 1 aylık hamile iken mandalina istemiştim eşim buldu lakin limondan daha eksiydi bitane ancak yedim👶😂☺☺☺
Senseye Hazal12 Laz üzümü diye bilinen kokulu bir üzüm var onu ilk çekti. Sadece Eylül ayında hasatı yapılan bir meyve. Hiç bir şekilde bulamadık yaş halini😭😭
melikeyldrm_54 kahve-cekirdegim evet donuk oluyo bencede tadı olmaz benimde canım yaz meyveleri istiyo aklıma getirmemeye çalışıyorum karpuz erik kiraz falan delircem ya 😂
kahve-cekirdegim melikeyldrm_54 bende o yüzden istemedim yazık yemeyeceğim kalacak 😀 benimde aklıma gelmiyor rüyamda gördüm bir gün aklımdan gitmedi sonra geçti 😂