metehaninannesiii Hazal12 bizim manavda var erik canım 😂😂😂benimde ilk aserdigim şey gece 10 da hamburger çekmişti 😂
kedidirokedi Hazal12 erik 🤤 yedim rahatladım şimdide günde bir paket çağla yiyorum zaten severdim şimdi aşırı gözüm düşüyor
kahve-cekirdegim Umudunukaybetme-1 şimdi baktım paket adet 19.90 yazıyor ama bir adeti mi acaba bir paket adeti mi gram da yazmıyor ya siz aldınız mı 😊
Nesliii06 Minik_kalplim_ ankaradaysanız çağlarda erikte ankara halinde var geçen hafta eşim aldı çağla küçük Bi kasede 7 lira erikte küçük Bi kasede 15 lira tadıda güzeldi
kedidirokedi minikprensimmm123 aa öyle mi 😂😂 bir çok markette var aslında ben mega ve mimarsinan pazarından alıyorum dün 40 liradan almıştım mega marketten bugün 2 paket aldım şimdi baktımda kilosu 21 liraya düşmüş
Nesliii06 Melih_funda ankarada var halde eşim geçen hafta aldı fiyatıda makuldü küçük Bi kase erik 15 küçük Bi kase çağla 7 liraydı
minikprensimmm123 kedidirokedi Evet canım bende çarşıya baktırdım bulamadılar bide mega markete baktırıyım🤣