Kuzeyin_annesi__ Hazal-Ezel sor kuzum benimki öyle geçti bide uykudan kalkınca ayaklarını gerdirme bu ara o an giren kramp çok peter oluyor bn aglamıstım valla 😂
Nursel67 @Hazal-Ezel inşallah işe yarar benim yerime de rahat uyu ☺️Ben burun kanamasından gece nöbete kalıyorum 🤣🤣🤣🤣
tandirella001 Hazal-Ezel yahu ben 13. Haftadayım başladı bende kramplar ağrılar sol bacağımın selamı var şu an 😅 normal mi bu erken mi yoksa
Giz3ww Kızılay’ın Erzincan sodası var magnezyumu en bol olan o,yatmadan önce içerseniz gün içinde de bı adet muz yerseniz o gününüz rahat geçiyor ben yapmazsam mutlaka kramp giriyor.
Nursel67 @Hazal-Ezel bende damar çatlamış kabuk olmuş kurudukça kanıyor ama öyle böyle değil bir avuç kan geliyor en sonunda dün gittim doktor öyle dedi krem verdi sür geçmezse doğumdan sonrasında gel yakalım dedi
Eda319 Hazal-Ezel Hemde ne kramp, 😣Adeta bacaklarımı kesiyorlar. Son zamanlarda kalçamda da olmaya başladı.
Giz3ww Devletin verdiği magnezyum ilaçlarının hiç bir faydası olmadığını söyledi benim doktorum.Mideniz gereksiz yere hassasiyet gösterir.
kubra_c Hazal-Ezel magnezyum kullanıyor musunuz? Doktorum bunun için magnezyum önermişti çok şükür geçti tavsiye ederim