yesilkahve 25+1 deyim daha ama geceleri bacak krampları yüzünden uyuyamaz oldum. Berbat bir şey kalkıp yürüyorum masaj yapıyorum ama hiçbir fayda vermiyor aksine daha da kötü oluyorum
AlinaET Hazal-Ezel aynısını yaşadım doktorunuza bildirin magnezyum veriyor ve 1günde etkisini görüyorsunuz. Yoksa çekmesi zor gerçekten
Kimse13- leylosule benimde gece baldırlarıma uyku esnasında kramp giriyor ağrıdan yastıkları kopartıyorum ne yapıyorsunuz acaba
leylosule Kimse13- ilk defa oldu valla 2 günden beri o ağrı devam ediyor yürürken bile ağrıyo. Masaj yaptım havluya ütü basıp sıcak uyguladım germe egzersizi yaptım bana mıısn demedi. Yarın kontrolüm var magnezyum takviyesi istiycem doktordan belki o iyi gelir
svkzynp Hazal-Ezel benimde oluyordu ama doktorum magnezyum hapı verince geçti.. Ama şimdide el parmaklarımda kasılmalar başladı sabahları ve geceleri doktorum normal artık dedi.. Hayırlısı az kaldı kızlar bebişler için dayanalım 💪🏻
svkzynp Ve diğer arkadaşlara kesinlikle katılıyorum hergün maden suyu ve mutlaka muz tüketmek gerekiyor onlarda çok faydalı bu konuda
Simgeemm Hazal-Ezel evet oluyor geceleri uykudan uyanıp dayanamayıp ağlıyorum . Popomdan başlıyor kramp dizime kadar
Dilek_25 Hazal-Ezel evet oluyor hatta geçen gece bacağıma kramp girdi kaç gündür topal gibi yürüyom basamıyom ağrıdan