leylosule Hazal-Ezel geçen sabah birden baldırıma kramp girdi 2 gündür de gün içinde hep ağrıyor. İnternetten baktım bikaç çözüm önerisi var bana da biraz iyi geldi
Ayca0315 Hazal-Ezel benimde aynı şekilde ağrılarım oluyor canım Nisan sonu görünüyor doğumum bazen öyle felâket ağrı oluyor ki bacağıma kadar vuruyo hatta yürümekte zorluk çekiyorum doktorumda fıtık olabilir demişti ara ara yine tekrarlıyor ağrılar
luthien Hazal-Ezel hemde nasıl , kalçamdan ayaklarıma kadar ağrı giriyor uyuyamıyorum dönmekten baya zorluyor, magnezyum içiyorum o biraz rahatlatıyor ama arada oluyor gene , geçmiş olsun size de
Kuzeyin_annesi__ Hazal-Ezel sade soda iç bide doktorun magnezyum ilaçı verdimi bak bnmde oyleydı soda ve magnezyum ilaçını kullanınca geçti birazda yürüyüş yapman lazım tabi 😊 inşlh hemen geçer kuzum
Kimse13- leylosule benimde gece baldırlarıma uyku esnasında kramp giriyor ağrıdan yastıkları kopartıyorum ne yapıyorsunuz acaba
Nursel67 @Hazal-Ezel aynen öyle birde gece kramp giriyor sabahları birşey yok ama iki gündür sol bacağım çok kötü ağrıyor
Ayca0315 Hazal-Ezel evet canım bıçak saplanır gibi oluyor bazen duşa girmek çok iyi geliyor ama bazen de hiç faydası olmuyor magnezyum biraz da olsa rahatlatıyor kullanıyor musun
Nursel67 @Hazal-Ezel doktor magnezyum kullan dedi ama ilk denemede mide ağrısından ölüyordum söylediğim de de kullanma o zaman dedi ama şöyle de birşey var içtiğim de de işe yaramadı