Zeze03 Zeynepnacar aynı şekilde bnde 37 hafta bitmek üzere nerdeyse 20 kilo aldım o yüzden çok oldu bnmde malesef 🙄🙁
Eliftuba Zeynepnacar 28haftada 18 kilomu bende kendime çok aldm diyordum 😂 biraz yavaşlamalısın bence sağlık için
zehracinar Zeynepnacar Neden istiyorum bilmiyorum ama hiç yoktan birazcık olsa diyorum bebeğimden bi hatıra kalsın istiyorum 😂
Emel29 Zeynepnacar ben ilk göğüslerden kilo aldım 29 haftalığım bacaklarım karın yanlarım çatladı kremler falanda pek fayda etmiyor vazelin önerdiler onu denemeyi düşünüyorum 🤔 sende dene istersen 🙃
Hamdos Zeynepnacar evet harita gibi oldu bebek gibi vicudum vardi 33 ten sonra gobegimde basladi catlaklar ama slrun degil tedavisi var cok. Sukur bebegimin cani saolsun yeter ❤️🙏🏻
OzlEmrah Eby Kaçıncı haftada başladı sizde çatlak ben 34 haftalık hamileyim henüz çatlamadım 37+4 doğum yapacağım planlı sezaryen bebeklerim ikiz karnım çok büyüdü o zamana kadar çatlarmıyım acaba şimdilik hiç bir yerimde yok 😕 Umarım çatlamam 🙏
Cancancan Zeynepnacar benimde bacaklar ve kalçam çatladı ne alaka bilmiyorum ama göbekte yok şimdilik 😕