HaticeTygnTpc Kubraygt Bilmiyorum ki canım zaten 10+5 te kesin kız demedi tahmin yaptı 14 te kesinleşti. Ama dr üm tecrübeli demekki bu konuda bu kadar erkenden anlaması benide şaşırtmıştı insallah seninkide en yakin zamanda belli olur 🤗😙
Kubraygt HaticeTygnTpc inş canım rüyamda bi sürü çilek topladığımı gördüm herkes kıza yoruyo ama yinede rüyayla olmaz bu işler ☺️☺️
nurrrrrr Kubraygt benimde geceleri bilantim oluyor bide oruç tutuyorum öyle olunca da bekleedim 2 gün sonra da ogrenegiz insqllqh 😂
Smyd Kubraygt Doktorumuz 11.haftada erkek gibi dedi fakat 16.haftada kız olduğunu öğrendik 😄 20.hafta kontrolünde de kız dedi fakat ben hala alışveriş yapmadım detaylı ultrasonu bekliyorum ne olur ne olmaz 😆
Aybukealtintas Semila ben dogru oldugunu düşünmüyorum valla, bizimkide erkek ve ben normalde çikolatasız tatlısız yapamayan biriyim geceleri krizlerle kalkardım hamilelik öncesi. Hamilelik te de hiç canım tatlı cekmedi hatta çikolata yediğimde hep cıkarttım
visnelibrownie Semila tüzüğün içinden bi tane zincir yada ip gibi bişey geçir sonra tüzüğü tam ipin ortasına getir yüzüğü karnına koy ve ipi yüzüğün kenarımda dola ucunda azıcık tutacak yer bırak ip için sonrasında bi anda o ipi tut ve Çek yuvarlak olaraktan dönerse kız eğer uzun dikine gider gelirse oğlan 😂😂
Papatyali Benim hurafe olan bütün testlerde erkek çıkıyordu, etraftakiler kesin erkek diyordu, bütün belirtilerim erkek gösteriyordu 😂😂 14+1de dr %80 kız dedi 💗😍 Kızda erkekde aynı benim için 😍 sağlıkla gelsin yeterki yavrum 🙈💓
Puddingin Kubraygt 12 haftada öğrendim tesadüfen😄 rahatsızlanıp hastaneye gittiğimde ama 17haftada tamamdır erkek dedik🤩
HaticeTygnTpc Kubraygt Tabi bende bir sürü rüya gördüm kimi kız dedi kimi erkek o belli olmuyor 😊 Sen kız istiyorsun herhalde 😍😊😊