Diloshtc 14 haftalık iken erkek olduğuna çok eminim pipi gördüm bacaklar ayrık duruyor demişti. Şimdi 2 aylık geçerken de genellikle bacaklar açık duruyor.👶😄
Yesmemr 12. Hafta da kız dedi 16 da erkek 😀 şuan 23 haftalığım hala erkek 2 oğlum vardı kız deyince çok sevinmiştik 😊
Merymery Nesoo millet hep ayni erkek doğurmak marifet ya tövbe ya rabbim ne günlere kldik isin ironiside bunları diyen kadin 😊
HaticeTygnTpc Kubraygt Tabi bende bir sürü rüya gördüm kimi kız dedi kimi erkek o belli olmuyor 😊 Sen kız istiyorsun herhalde 😍😊😊
Kubraygt HaticeTygnTpc gönlümdeki erkek ama tabiki sağlıklı olması herşeyden önemli gördüğüm rüyalar ve hamile kaldığımdan beri hissettiğim hep kız ☺️☺️
Ebbrruu Bayram sonrası ikili testimiz var 13.hafta olmuş olcağız. Görünen o ki çoğunluk 12.haftada belli etmiş inş bizimkide belli eder ikilide. Sabırsızlıkla bekliyorum cici kıyafetler almak için
HaticeTygnTpc Kubraygt Aynısı bana da oldu çocukluğumdan beri erkek bebek isterdim. Ama hamile kaldığımda dilim hic erkeğe varmadı dedimki sen öyle erkek ister durursan Rabbim seni sinayacak kiz verecek. Oyle de oldu. Kizim olacak. Ama o kadar mutluyum ki kızım derken bile içim titriyo inan en önemlisi sağlığı ona birsey olacak diye ödüm patlıyor her an .. Rabbim hayirlisini versin canim 🙏
Mavi1 Nesoo ortak renkler al bana da doktorumuz 12. haftada erkek demişti ve ben dayanamayıp aldım ara renk ortak renk, krem sarı turuncu yeşil gri, koyu gri 😊 ne olur ne olmaz diye hep bi tereddütteyim ama kız bebeğimiz olsada giyebilir 😊
Mavi1 Nesoo şu an 15.haftadayız bilemiyorum bir iki hafta sonra tekrar gideceğiz cinsiyet için merak içerisimdeyim 😊