Nesoo Kubraygt doktor bana 12. Haftada erkek dedi 16. Haftada kesin söylerim dedi. Bugün gittik erkek herkese söyleyebilirsin ama kıyafet alma. Detaylıda belli olsun öyle al dedi. Kime erkek desem sanki ben erkek doğuramam gibi bilmem bir yakınıma da erkek dediler kız çıktı falan deyip moralimi bozuyorlar. Halbuki kız erkek fark etmez sadece kıyafet almak için sabırsızlanıyorum. Neden böyle söylüyorlar anlamıyorum
Kubraygt Nesoo o daha değişmez bence ya iki kere erkek demiş sonuçta kemik yapısından anlıyo cinsiyeti al bence yıkama ama değiştirirsin nolck 😊
Merymery Nesoo millet hep ayni erkek doğurmak marifet ya tövbe ya rabbim ne günlere kldik isin ironiside bunları diyen kadin 😊
Mavi1 Nesoo ortak renkler al bana da doktorumuz 12. haftada erkek demişti ve ben dayanamayıp aldım ara renk ortak renk, krem sarı turuncu yeşil gri, koyu gri 😊 ne olur ne olmaz diye hep bi tereddütteyim ama kız bebeğimiz olsada giyebilir 😊
nurrrrrr Kubraygt valla çok catladim. hem de baya catladim ama catlaya çatlaya ramazanın bitmesini bekledim 😄😂kesin sonuç alalım diye 😂😂😂
Kubraygt nurrrrrr bana zaman geçmiyo 😅 bulantı da olmadığı için bazen unutuyorum hamile olduğumu 😂 ama genel olarak aklımda 😅😅
HaticeTygnTpc Kubraygt Bilmiyorum ki canım zaten 10+5 te kesin kız demedi tahmin yaptı 14 te kesinleşti. Ama dr üm tecrübeli demekki bu konuda bu kadar erkenden anlaması benide şaşırtmıştı insallah seninkide en yakin zamanda belli olur 🤗😙
nurrrrrr Kubraygt benimde geceleri bilantim oluyor bide oruç tutuyorum öyle olunca da bekleedim 2 gün sonra da ogrenegiz insqllqh 😂
Deletedmom404 Kubraygt 23 haftalıkken 🤰🏻💙 hissettiğim gibi oğlum olacağını öğrendim şuan 39+4 olduk çok şükür 🙏🏻