[silindi]
Evet arkadaşlar sorum başlıkta arkadaşımın adeti beş gün geçmiş kasette çift çizgi çıkmış kan vermiş negatif çıkmış çok şaşırdık neden olabilir sizce geç döllenme olabilir mi.
Evet arkadaşlar sorum başlıkta arkadaşımın adeti beş gün geçmiş kasette çift çizgi çıkmış kan vermiş negatif çıkmış çok şaşırdık neden olabilir sizce geç döllenme olabilir mi.
[silindi] geç döllenme değil gebelik olsaydı kan testinde mutlakaçıkardı yeni olsa bile . Hatta diğer idrrla yapılan testler h hata vereblyor.
Sevoeco25 inşallah çok teşekkürler.
058elf evet bende dedim başka marka yarın sabah tekrar yap diye ama kanda çıkmayınca şaşırdım çünkü genelde kasette hata olur kan kesin sonuçtur diye biliyorum.
Sevimli96 aynen bende öyle biliyorum kaset bozuk olup hatalı çıkıyor ama kan kesin sonuç diye biliyorum birde beş gün geçmiş adet olalı geç döllenme olsa çoktan belli olurdu ama teselli verdim net çıkmaz diyemedim inşallah herkese nasip eder RABBİM.
Sevoeco25 dualarım sizinle olacak RABBİM tez zamanda yüzünüzü güldürsün inşallah.❤️
22_FN adetiniz geçmiş miydi peki
Betul- kendi de araştırmış netten öyle dedi iki gün çok karnım ağrıdı kimyasal olabilir mi aceba dedi.
[silindi] kan net olandır. Bazen idrar yolu enfeksiyonu, hormon bozukluğu vb şeyler testi etkileyebiliyor