[silindi] Evet arkadaşlar sorum başlıkta arkadaşımın adeti beş gün geçmiş kasette çift çizgi çıkmış kan vermiş negatif çıkmış çok şaşırdık neden olabilir sizce geç döllenme olabilir mi.
Sevoeco25 [silindi] ben erken gebelik testi 2 tane yaptim net belli duvarim da var kan verdim yoktu oluyo bazen üzülmesin Rabbim nasip eder inşallah
Sevimli96 [silindi] geç döllenme değil gebelik olsaydı kan testinde mutlakaçıkardı yeni olsa bile . Hatta diğer idrrla yapılan testler h hata vereblyor.
22_FN [silindi] benim başımda geldi aynısı kaset testte erken gebelik testinde çıkmıştı kanda çıkmadı 4 gün sonra tekrar kan verdim 75 çıkmıştı geç döllenmeydi şimdi kızım 14 aylık
[silindi] 058elf evet bende dedim başka marka yarın sabah tekrar yap diye ama kanda çıkmayınca şaşırdım çünkü genelde kasette hata olur kan kesin sonuçtur diye biliyorum.
[silindi] Sevimli96 aynen bende öyle biliyorum kaset bozuk olup hatalı çıkıyor ama kan kesin sonuç diye biliyorum birde beş gün geçmiş adet olalı geç döllenme olsa çoktan belli olurdu ama teselli verdim net çıkmaz diyemedim inşallah herkese nasip eder RABBİM.
Sevoeco25 [silindi] rica ederim kuzum Rabbim den umut kesilmez 4 yılım 3 aşılama olcam Allah elbet bizim yüzümüze de gülecek 😭
058elf [silindi] aynen canım kanda hata olmaz, benimde testte çift çizgi çıktı gittim kan verdim yoktu sonra adet olmuştum. Hakkında hayırlısı olsun rabbim nasip etsin kısa zamanda tüm isteyenlere 🤲🏻
[silindi] Betul- kendi de araştırmış netten öyle dedi iki gün çok karnım ağrıdı kimyasal olabilir mi aceba dedi.
tazeanneew [silindi] kan net olandır. Bazen idrar yolu enfeksiyonu, hormon bozukluğu vb şeyler testi etkileyebiliyor
Gigy [silindi] arkadaşın öyle oldu 2 test yapti hem de ama kanda negatif ve gebelik yok,bazen salgılanan hormonlardan da kaynaklı olabiliyor adet döneminde olduğu için ,ya da test hatalıdır
Cnndygu [silindi] Maalesef olabiliyor. Daha önce benimde olmuştu. Adetim 5 gün geçti testte pozitif fakat kanda negatif çıkmıştı. 1 gün sonra adet olmuştum.