Z_mirayy0203 morpella ayy heycanlisindir ya insan gününü bilince daha farklı hani biliyorsunuz o gün ama normalde daha farklı bekliyorsunuz oylecee😅
morpella Z_mirayy0203 heyecanlıyım hatta biraz korkuyorum başıma geleceklerden iki çocukla nasıl baş edecem ikinci gebeliğim plansız oldu biraz
yadeninannesiiii Z_mirayy0203 Bende de oluyordu ama artık tık yok 😄 hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah 🥰
Z_mirayy0203 yadeninannesiiii son günler de hep öyle oluyor heralde tık yok saol canım sende hayırlısıyla kucağına alırsın insllahhh 🌸
Z_mirayy0203 Bilge01 yaaaaa cokkk şükür hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah canım çok mutlu oldum adına yarin kucağında olucak Allah’ın izniyle 🥰
Z_mirayy0203 Zd123456 ya zorr o haftalara gelip dogurmamak şu an bile haraket etmek zor geliyor bana o haftada naparim bilmiyorum
Z_mirayy0203 GozdeMiracEmre maşallah cnm oğlanlar zamanını tam doldurur diyorlar ama belli olmuyor hayırlısı olsun inşallah
morpella GozdeMiracEmre benim oğlum gününü doldurmadan geldi 38+ 5 te normal doğum istiyordum kısmet olmadı suyum geldi açılmam sancım hiç bişeyim yoktu suni verdiler yinede işe yaramadı suyu azaldığı için doktorum sezeryane aldı beni
Z_mirayy0203 morpella Allah yardım eder inşallah ya Allah gönlüne göre versin hiç korkma ailen yakınsa hele hiç korkma
Seher- Z_mirayy0203 soon 20 bugün kontrolümüz var bir umut biraz açılma falan var demesini bekliyorum 😅
Meriiii9 Seher- Haticearen Vilmavebambam Kızlar catı muayenesi oldunuz mu ben catı muayenesinde azıcık bagırdım doktor da hemen normal doguma hazır olduguna eminmisin falan dedi benim de 19 gunum var karnım aşagı ınmıs suan
morpella Z_mirayy0203 ailem çok yakınımdalar çok şükür kayınanamla altlı üstlü oturuyoruz o da bana yardımcı oluyor
Haticearen Z_mirayy0203 şafak 20 Çarşamba gideceğiz 2cm açıklık vardı ama kanala girmemiş di bakalım noldu sağlıcakla kavuşalim.insaallah korku heyecan karışık duygular
Z_mirayy0203 Haticearen Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin insllah canım belki ilerlemiştir açıklığın su akinti Nisan geldi mi