Seher- Z_mirayy0203 haha normalde hep dua ederek giderdim ne olur açılma vs olmasın şimdi duam tam tersine döndü 😅
morpella GozdeMiracEmre benim oğlum gününü doldurmadan geldi 38+ 5 te normal doğum istiyordum kısmet olmadı suyum geldi açılmam sancım hiç bişeyim yoktu suni verdiler yinede işe yaramadı suyu azaldığı için doktorum sezeryane aldı beni
GozdeMiracEmre morpella Rabbim Sağlıklı Sıhhatli Uzun Ömür Nasip etsin insaAllah hayirla büyüsün prens🌷
Z_mirayy0203 _Ftma_ yürüyüş yap cnm bol bol merdiven in cik bende arada sancı oluyor çünkü belirti oluyor ama devam etmiyor 😅
Z_mirayy0203 Haticearen Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin insllah canım belki ilerlemiştir açıklığın su akinti Nisan geldi mi
morpella Z_mirayy0203 ailem çok yakınımdalar çok şükür kayınanamla altlı üstlü oturuyoruz o da bana yardımcı oluyor
Seher- Hanımlar hepinize sorayım bilgisi olan vardır belki bebeğin kanala girdiği çatı muayenesinde mi anlaşılır yoksa ultrasonda mı
Z_mirayy0203 Seher- ben çati muayenesi olduğumda belli oldu ulturasonda belli olmadığını söyledi doktorum
ayshoo Seher- benim ultrasonda belli olmuştu canım kanala yerleştigi 37. haftamda çatı muaynem oldu normale bir engelimiz yoktu çok şükür
Khrmnuray Perşembe sezeryan günü alacam son bir hafta Allah nasip ederse 17 18 mart diye planlıyorduk.