gulsenmstf Yaseminsrvt bnde 52 ıle kaldım mınyon tıpım o haftalar da 60 kusurdum bnde suan 33 haftalıgım 67 kıloym normal hamılelıkte cok kılo almak bnce
Berfin3 OzgeAlya bende hic bulanti kusma olmadi istah olmadi sadece ne aldım ne verdim. Allahtan boyum uzun belli olmuyor cok insallah çok aalmam 😄
Sermec27 Yaseminsrvt evet kan ilacı progestan ocean mummy devit 3 magnezyum ve oksapar kullanıyorum 🥰
058elf Yaseminsrvt yok canım herhangi bi diyet uygulamıyorm karnım acıktıkça yiyorm valla ekmek makarna kesmedim de hiç sadece ara öğünlerde yoğurt süt tüketiyorum bazen gece karnım acıkıyo abur cubur yiyorm yemek yememek için bastıracak şeyler
badehandeyldz Haticesimsekkk aslında 2 ayda 20 si birden gitti. Ben çok ayakta durdum hep iş yaptım bol su içtim sık emzirdim gece gündüz saat başı diyebilirim 🥰
Anne321 katipannee bende oyle 38 den yukari hc bakmadm 😂😂 suan 52 kiloyum daha 2 ay var doguma daha alirim herhalde 😂
minikiiiimmmm 65 ile hamile kaldım iki gün sonra nasipse doğumum var 77 kilo olmuşum bugün tartıldım 🤦♀️
BegumIscanTunc Yaseminsrvt 73,5 ile hamile kaldım ilk başlarda kilo verdim 69 Lara düştüm 18 haftalıkken 400 Gr almıştım şuan 19+5 haftayim
katipannee Anne321 doktorum az kilo ile hamile kaldığın için doğuma kadar daha fazla almanı bekiyorum dedi alabilirsin sıkıntı da olmaz dedi ama alırız bence şuan zaten anca normal kilo sınırlarıma geldim 😀