katipannee Anne321 doktorum az kilo ile hamile kaldığın için doğuma kadar daha fazla almanı bekiyorum dedi alabilirsin sıkıntı da olmaz dedi ama alırız bence şuan zaten anca normal kilo sınırlarıma geldim 😀
EceveDenizinAnnesi Yaseminsrvt gayet normalsin canım. Ben 58 kg ile hamile kaldım. 31+2 deyim ve 72 kg yim şuanda. 14 kg aldım. 18 de alsam umrum değil.. 2. Hamileliğim. İlkinde de 16 kg almıştım. Hepsi gidiyor. En önemlisi hepimizin sağlıklı olması😘
Aselminaaa Yaseminsrvt 63 ile hamile kaldim 80 kusurle doguma girdik 20 kilo aldim 70deyim suan veremedim
Tugceekurtt @Yaseminsrvt bende 76 ile hamile kaldım 16+1 şuan 77 kiloyum 🤷🏼♀️ Zaten bünyem fazlasıyla kilo almaya müsait 😂 dikkat etmete çalışıyorum daha yolun başındayımm😌
DenizSayer Yaseminsrvt 72 ile hamile kaldım 66 67 arasında değişiyor kilom 15+1 benimde troidim var o yüzden çabuk kilo aluyorum ne kadar dikkat etsemde troidler kilo vermeyede engel hamilelikten sonra troid diyeti ve ilacıyla dengelemeye çalışıcam🌸
teachervera Yaseminsrvt 55 buçuk ile hamile kaldım. 14.ncü haftaya kadar 54 oldum. Şimdi 19 haftalık olduk 56 kiloyum
Eylul2797_ Yaseminsrvt 58 le hamile kaldim 7 haftalikken gittim hala 58dim suan 11 haftalik olduk kilo aldikkmi bilmiyorum😁
Kayraninannnesi Yaseminsrvt 53 le hamile kaldım 22+3 hafta olduk 60 kiloyum kimisi çok iyi görünüyorsun diyor kimisi çok kilo almışsın diyor 🤷♀️
Truman 58 ile hamile kaldım. Şu anda 22+4 teyim . 65.5 kiloyum sağlıklı beslenmeye dikkat ediyorum. Birqzda bünye ile alakalı . Tatlı vs yemiyorum ama kilo alıyorum