Asx kucuktospam ceviz yumurta muz bal kaymak pekmez allah ne verdiyse ama pek ilerleme olmadı 😊 inşallah hepimiz 🤲😊
kucuktospam Asx kaşara çok dadandım ben bir de canım istersen onu bir dene bir arkadaş yazmıştı burda ondan duymuştum, inş inş herkes sağlıcaklar alsın🙏
kucuktospam Parsbebiko ayy canım yap hazırlıklarını alacaklarsa bence, bak tarih de vermiş bana hiçbir şey vermedi daha
Parsbebiko kucuktospam bu hafta son çalışmam haftaya ne yapabilirsem artık hayırlı zamanlarda gelsin bebeklerimiz 🙏🙏
Busrasezergoktug_ kucuktospam benimde 36. Haftada 2 hafta ondeydi bass gelisimi suan 39 dayiz normale dondu haftasina gore gidiyor son zamanlarimiz artik
Parsbebiko minikprensesimmm 36 haftaligim bugün 3.300 kilosu benim zaten sezeryan olacaktı o yüzden 1 hafta öne çekti doktorumuz
minikprensesimmm Parsbebiko ha anladım canım benimde doğum sancısı geldiğinde belli olcakmış doğum şeklim 🤷🏼♀️
kucuktospam Parsbebiko hallolur hepsi inş🙏 listeni yap bi günde alırsın, gir e bebeğe hemen bitiyor hızlı hızlı biz öyle yaptık.
minikprensesimmm kucuktospam kesinlikle boşver takılma sende bırak gitsin önden gelişimi iyi olunca tombik olunca vücuduna göre oluyormuş kafası
Esmos26 kucuktospam bizimde kafamız 2 hafta önden gidiyor göbüşümüzde 1 hafta önde ama doktor sıkıntı yok ölçümlerde de olabiliyor sapmalar dedi kiloyu da sen değil bebek almış dedi hatta yediklerime çok dikkat etmeye çalışıyorum sanırım olduğu gibi oğluma gidiyor 😀