kucuktospam Sakel28 maşallah canım çok güzel sevindim🙏 demek şekerden değil , bizim bebekler kendiliğinden şişko demek napalım ya 😄 erkek miydi senin de erkek bebeklerde öok görülüyor dedi bugün biri de
Sakel28 kucuktospam erkek canım aynen erken doğmazlarsa içimizdeyken tontiş olacaklar 😄😄😄 ben kendim kısayım ama yapı olarak kiloluyum eşimin fiziği normal 1.91 boyunda kilosunu benden boyunu babasından almıştır ama kafamız iri değil onu kimden aldı bilmiyorum 😄😄😄
kucuktospam Sakel28 😀😀 oluyor öyle demek bizim de belli değil kafayı kimden almış, amca ya da dayıdan şüpheleniyoruz ailemizdeki tek koca kafalılar onlar🤣 Sağlıklı olsunlar da varsın öyle olsunlar napalım🙏☺️
Sakel28 kucuktospam hahaha erkek dayıya kız halaya çeker demişler 😄😄 erkek çocukları kız çocuklarına göre daha iri oluyorlarmış, amin inşaAllah canım sağlıcakla kavuşalım bebişlerimize 🤗❤️
Sakel28 kucuktospam canım bebişinin son ölçüleri nasıl bizimkiler aynı oradan gidiyordu merak ettim 😇😇😇
Sakel28 kucuktospam tamam canım bende dün gittim yine önden gidiyor dedi kilosu başı boyu gelişimini önde tamamlıyor dedi
firdevs__tozgun kucuktospam öyle görünüyo ama sağlıklı şekilde doğuyo canım kafana takma stres yapma😘
kucuktospam firdevs__tozgun ayy bilemedim kızlar neden doktorlar öyle diyor makineden mi öyle oluyor acaba
Emineuysal22 kucuktospam canım yengeme de aynısını söylemişler rahat ol normal doğum yaptı hani bunun kafası büyük dedi 😇
kucuktospam Emineuysal22 makinelerden mi öyle gözüküyor şimdi acaba ultrasonda yani inş benim de öyle olur sonuç🙏
firdevs__tozgun kucuktospam bizimde öyleydi şimdi düzeldi zamanla büyüdükce düzeliyo stres yapıp canını sıkma canım😘
Sakel28 Bana 20. Haftalarda yapmamıştı doktor şekerimi bir hafta boyunca sabah akşam aç tok olarak ölçtüm normal çıktı sonra bebişin gelişimi önde gidiyor acaba şekerden mi kilolu diye 32. Haftada şeker yüklemesi yaptılar
KMerveK kucuktospam bende bugün gittim bizimkinin de kafası iri 2 hafta önden gidiyor iri olduğu için kanala girememiş bekliycez dedi doktor hurma ilişki keten tohumu squat vs yapmamı söyledi en son çare sezeryanla alırız dedi. Bu bi sağlık problemi değil sanırım gelişimle alakalı canınızı sıkmayın Rabbim hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin hepimizi
Eeliff_ KMerveK keten tohumu nasıl kullanılıyor acaba benim bebeğimde kafası üç hafta gelişimi iki hafta önde de doktorum zorlanabilir dedi