asyahumam Minnakanne26 evet ya şu an baktım canım a101e de daha büyük küvetler geliyormuş hatta geçen görmüştüm şoka göre buyuktu bayağı ama maşrapa ve kovası yoktu o yüzden almadım bilemedim şimdi 😂
asyahumam Havva- a101inki daha büyüktu evet şimdi de fikrim degisti a101i mi beklesem acelem yok zaten çok var daha doğuma 😂
Havva- asyahumam 32 lirayami ne aldım sadece kuveti set halinde aldım akşam a101de ben gördüm sanki depolarında oluyor sen çalışanlara söyle veriyorlar
asyahumam Havva- evet canım kuveti gördüm de diğerleri yok demislerdi belki bir iki aya yine gelir filesi yoktu ama benim baktigimin senin var mı?
Gozdeku asyahumam ben aldım 😌 tüm seti aldım hatta. Üzeri balık vs desenliydi. Onunla aynı desen fileyi de e bebekten aldım. Standart galiba tam oturdu. Fiyatı diğer yerlere göre daha uygun geldi. Bir de fileli satılan küvetlerin filesini beğenmedim ben.
asyahumam Gozdeku evet balıklı şekli çok tatlı ama a101e gelenler daha büyük oluyor dediler simdk kararsiz kaldım onu da bekleyebilirim 😂
asyahumam Gozdeku o da çok güzeldi geçen hafta pembesini gördüm kocaman sonra sordum bunun diğer maşrapa ve kovası var mı diye yok dediler 😒 😂
Gozdeku asyahumam görmediğim için birşey diyemem ama ben standart zannettiğim için aldım geçtim 😂 hangisi içine siniyorsa onu al arkadaşım aklın kalmasın 😌