minikprensesimm asyahumam rica ederm canım file almaya giderken aldığın küvetin boyunu ve enini ölç canım e bebekte file ölçülerine bak ona göre çokta agar bulursun canım 🥰
Merveakbb asyahumam Yok canim ordan almadim normal bebek magzasindan aldim file alirsan markette satilan kuvetler buyuk oluyomuş iki turlu file varmiş alirsan dikkat et
seday93 asyahumam ben kasım ayında aldım şoktan. Uygun filede buldum taktım harika ve çok kullanışlı https://www.civilim.com/babyjem-kuvet-filesi-pembe-393
Nagihakann asyahumam canım bende şoktan küveti aldım daha sonra e bebekten de fileyi aldım file kocaman oldu (boyutu da en küçüğü filenin)O fiyata piyasada set halinde satılanlar var. Tavsiyem bence şoktan alma pişman oldum iade de edemiyorum ☹️
Serapveminikleri asyahumam Ben kızımda aldı 2 buçuk yaşında halen kullanitim çok memnunum cnm filesinide çok kolay buldum ki zaten filenin ölçüleri oluyor ben havlulu aldım 🥰
Nagihakann asyahumam bilmiyorum canım bana mı denk geldi ama kaldı öyle elimde. İlerisi için 40ında fotoğraf falan paylaşırım diyorsan içine sinen gözünün gördüğü küveti ve fileyi al bence ☺️ Ben şimdi yenisini alıcam maalesef.
Tuba18 asyahumam 26 şubatta geldi fileli normalde marketten filesi alsan 35 TL falan fileye de ayreten o kadar vereceksin 20 TL falan bime 35 e fileli geldi
Minnakanne26 asyahumam bende şoktan aldım sonra bime geldi daha büyüktü şokta olanın ebatı biraz daha küçük ama idare etmez değil. File bir kaç yere sorup denedim ama bulamadım e bebekte var diyorlar oraya bakabilirsiniz.
asyahumam Minnakanne26 evet ya şu an baktım canım a101e de daha büyük küvetler geliyormuş hatta geçen görmüştüm şoka göre buyuktu bayağı ama maşrapa ve kovası yoktu o yüzden almadım bilemedim şimdi 😂
Havva- asyahumam ben a101den büyük boy küvet aldım e bebektende file aldım fileye 0.6 ay yazıyordu çok küçük gözüktü hatta dün akşam denedik küvete tam oldu
asyahumam Havva- a101inki daha büyüktu evet şimdi de fikrim degisti a101i mi beklesem acelem yok zaten çok var daha doğuma 😂