Nagihakann asyahumam bilmiyorum canım bana mı denk geldi ama kaldı öyle elimde. İlerisi için 40ında fotoğraf falan paylaşırım diyorsan içine sinen gözünün gördüğü küveti ve fileyi al bence ☺️ Ben şimdi yenisini alıcam maalesef.
Tuba18 asyahumam 26 şubatta geldi fileli normalde marketten filesi alsan 35 TL falan fileye de ayreten o kadar vereceksin 20 TL falan bime 35 e fileli geldi
Gmommysboy Ben de bimden fileli aldım..filesine de ayrı masraf yapmamış olursunuz valla uyacak mı uymayacak mı şeyi de olmaz zaten zırt zırt getiriolar aynı şeyleri..başka bimlere de bakın ben 2hafta oldu alalı bugün hala markette gördüm😅
asyahumam Şoktan aldık kizlar inşallah uyumlu file buluruz 😂 başka Şok markette de varmış haberiniz olsun galiba gelmiş küvetler almak isteyen bakabilir
asyahumam Sehera1 aldım cnm dediğin gibi aynı ebebekteki modelin belki bir tık küçük olabilir ama yeterli bence teşekkür ederim 😍
Tugba1421 asyahumam bende şoktan almıştım ocakta küvet maşrapa kovasını…fileyi de trendyolda indirimdeydi 50 tl den 25 e düşmüştü babyjem den almıştım tam oldu ve çok güzel yumuşacık
Tugba1421 asyahumam babyjem banyo küvet filesi havlu büyük 271 yazıyor canım ilk başta çıkıyor küvet filesi yazınca 40 tl olmuş ben 25 e almıştım indirimdeyken
Umutcumunannesi asyahumam ebebekten xl olan file oluyor diye okumustum bende onu aldim gayet iyi oldu