Bebegim0101 BsraAktr lutfen banada bilgi verirmisiniz☺ bende bugun 7 haftalik oldum randevum yarin,benmde hic belirtim yok tek belirtim midem hep doluy hissi var yemek yemesemde oyle,acıkma duygum sıfır yani,insallah hayirli haberler alırsıniz🤲🤲
BsraAktr Bebegim0101 inşallah hepimiz hayırlı haberler alırız🙏 Senin gibi hiç belirtisi olmayan sürekli tokluk hissedenler de var sürekli açlık hissedenler de var canım bunlar kişiden kişiye değişiyor normaldir yani sen bunları takma kafana🙏 Bende de pek bir belirti yok yani
Bebegim0101 BsraAktr orası oyle tabi ama,daha once dusuklerim ve bos gebelik yasadigim icin korkuyorum😓 oglumda mide bulantisından halsizlikten ölüyordum oyuzden bunda bisey olmayinca saskinim
BsraAktr Bebegim0101 haklısın tabi telaşlanırsın ama güzel şeyler düşünmelisin canım kendini üzme doktora gittiğinde güzel haberler alırsın inşallah🙏
BirGolgi BsraAktr aynıyız demek ki son adet tarihim 18 ocak 🥰 bugün ben de kalp atışını duymaya gideceğim hamilelik güzel bir yolculuk olur umarım ☺️
BsraAktr BirGolgi evett aynıyız canım, 16.30′da doktor randevum var şimdiden heyecanlanıyorum kalp atışı için inşallah güzel haberler alırız 🥰
BirGolgi BsraAktr ben gittim sesi kısa dinleticem dedi doktor ama beni görüntü daha çok etkiledi eşim videoya çekti size de tavsiye ederim yakın çekim yapsın görüntüyü atan kalbi görmek çok duygulandırıyor🥰 darısı size 🙏
cileklipastasever ilaydaaa25 bugun tam 7+0 iki gundur asiri halsizlik var ve 5+3 den beri agiz tadi yok ne yesem midem agriyor yaniyor cok rahatsiz edici birsey dr mide koruyucu verdi ama ona ragmen agri tad bozuklugu var.sindirim sistemim durmus gibi kuru meyvelerden sekersiz hosaf yaptim umarim ise yarar.
Bebegim0101 cileklipastasever benmde midem yemek yemesemde bi dunya yemis gibiyim,aćlık duygum hic yok
cileklipastasever Bebegim0101 sanirim gaz yuzunden oluyor birde sindirim sisteminiz duzenli degilse o da etkiliyor bence yedigimiz hersey cok gec sindiriliyor
Oslemserbestt minikprensimmm123 8+1 bel agrım çok var midem bulantım yok bugun itibariyle beyaz akıntım başladı yoktu önceden sizdede varmı ?
minikprensimmm123 Oslemserbestt Canım bende de var akıntı afedersin bazen beyaz oluyor bazen yeşilimsi gibi oluyor bel ağrısı da bir gün çok oluyor bir gün az oluyor peki sende ağız tatsızlığı oluyor mu canım
cileklipastasever Bebegim0101 benimde ayni canim dr bitkisel bir tablet yazdi bir kez kullandim cok etkiliydi ama sonrasi daha zor oldu o yuzden kuru meyveleri pisirdim ekmegi biraktim biraz dayanmaya calisacagim.bu donemlerde cok ikinmak tehlikeliymis dikkat etmemi soyledi elimden geleni yapiyorum
Oslemserbestt minikprensimmm123 yok cnm oda yok iştahsızlık var sadece oglumda bel agrısı yoktu mide bulantısından ilk 3 ay çok çekmiştim ama suan sadece bel agrımm var sadece midemde bulanmıyor kafamada takmıo deilim olmamasını doktorda her gebelık bir olmaz dedi ama en azından sankı mıdem bulanınca bebegim canlıymıs gbı gelıyor böle olunca normal hissediorum kendını hamılr degılim gbı sanıyorum korkuorum