EceZ Anesmer nadir oluyor bende mesela bazen çok iştahlı oluyorum bazen tam tersi. Yemek yapılırken koku etkiliyo bazen ama öyle yoğın mide bulantısı yapmıyor. İki fıs kolonya kokluyorum mis 😀 ağrım vs hiç yok ama doktoruma diyorum o da çağırma işte ne güzel dıo ama böyle olunca da herşey yolunda mı diye merak ediyorum . Evde bi ultrason cihazı olsa ne güzel olrmş 😂
EceZ Anesmer hem de hiiiç geçmiyor . 29 yaşındayım Zamanın bu kadar yavaş aktığı başka anım olmadı gerçekten 😬
-MinikMucizem- ilaydaaa25 mide bulantısı çok fazla akşam ve gece oluyor hep ama kusamiyorum sürekli bulantı hali 😔 kabızlık baş ağrısı halsizlik ne çok şey saydım yahu 🙄
EceZ Anesmer aa ne güzel tesadüffff 😊 evet kesinlikle ☺️🤗 kendimi dinliyorum sütekli ağrım var mı die 🙈🤣
Sibel87 ilaydaaa25 bende 8 haftalık gebeyim.ilk haftalarda Progestan kullandım o ilaç beni mahvetti sersem gibiydim,sürekli tansiyonum düşük haldeydi..çok şükür artık kullanmama gerek kalmadı bıraktığımdan beri daha iyiyim,sabah bulantılarını saymazsak tabi😳ama buna da şükür ☺️
EceZ Sibel87 ben de 4. Haftadan beri progestan kullanıyorum 9. Haftamdayım . Bende de çok alerji yapıyor ilaç 😔
Sibel87 EceZ Allah yardımcınız olsun baya ağır bi ilaç doktorum ağızdan alma dedi bana daha kötü yapıyormuş,vajinal yoldan fitil şeklinde kullandım ama o bile etkiledi beni
BirGolgi Bebegim0101 bende hep akıntı var yürüyüşlerde bir garip oluyor 🤦🏻♀️ Rengi beyaz gibi benimkinin. Bence sarı olmasını doktora sormalısın
EceZ Sibel87 evet bende ilk ağızdan alıyodum sonra fitile döndüm. Yan etkisi daha azaldı ama eller kollar şişiyo hep 😔
BsraAktr Bende bugün 7+0 oldum. Doktor randevum var kalp atışı için bugün çok heyecanlıyım🙏 Bulantı şikayetim sadece 1-2 kez oldu şimdilik çok rahatsız edici şeyler yaşamıyorum inşallah hepimizin gebeliği olabildiğince sorunsuz geçer🙏♥️
Bebegim0101 BsraAktr lutfen banada bilgi verirmisiniz☺ bende bugun 7 haftalik oldum randevum yarin,benmde hic belirtim yok tek belirtim midem hep doluy hissi var yemek yemesemde oyle,acıkma duygum sıfır yani,insallah hayirli haberler alırsıniz🤲🤲
BirGolgi BsraAktr aynıyız demek ki son adet tarihim 18 ocak 🥰 bugün ben de kalp atışını duymaya gideceğim hamilelik güzel bir yolculuk olur umarım ☺️