Oslemserbestt minikprensimmm123 aynı şeleri yaşamısız aynı haftalarda 1 tanr saglıklı evladım var 2 tane kürtajım kalp atısındurmasından sebep en son gecen sene 27 subatta 8 haftalık kalp atısı durmasından dolayı kürtaj olmuştum şimdi tkrr hamılryım çok şükür 8+2 deyim agzım yüregimde resmen hergun bazen karamsar oluyorum bazen mutlu karısık duygular içlndeyim inşallah kucagımıza almak bu sefer nasip olur 🤲
minikprensimmm123 Oslemserbestt Bende aynı canım bazen korkuyorum bir şey olursa diye ama o korku hemen geçiyor kan sulandırıcı iğne aspirin kullanıyorum sende kullanıyor musun canım
Oslemserbestt minikprensimmm123 oksapar kullanıyorum birde progestan kullanuyorum coraspirinde kullanıyordum ama 6. Haftada bşlereye mahsus kahverengı lekelenmem oldu doktor kesti o zman suan başladıgım doktorda gerek yok oksapar yeterli sadece dedi
BirGolgi BsraAktr ben gittim sesi kısa dinleticem dedi doktor ama beni görüntü daha çok etkiledi eşim videoya çekti size de tavsiye ederim yakın çekim yapsın görüntüyü atan kalbi görmek çok duygulandırıyor🥰 darısı size 🙏
Bitterimmm Merhaba hamişler yeni katıldım aranıza, kadınlar gününüzü kutlarım💐 6+5 sürekli uyku bulantı halsizlik 2 gündür ara ara şiddetli bel ağrısı💁🏼♀️
minikprensimmm123 Oslemserbestt Bende ikinci gebelikte tek coraspin kullandım yine gelişimi durdu canım oksapar la coraspin ikisini kullanıyorum ben oksaparı 4000 lik kullanıyorum senin ki kaç lık canım
minikprensimmm123 Oslemserbestt Bide canım pıhtılaşman felan varmı bende yok ama doktorum önlem amaçlı başladı böyle durumlarda başlıyoruz pıhtılaşma olmasa bile dedi bebeğe kan daha güzel gidecek ve daha iyi beslenecek dedi
Oslemserbestt minikprensimmm123 bende gecen senekı kaybımdakı gebelıkte tek basına coraspirin kullanıyordum ama yınede durdu kalbı oksapar 4000 lik vuruorum gunde 1 defa sizde kan pıhtılaşmasımı var yoksa önlem amaçlımı
Oslemserbestt minikprensimmm123 minikprensimmm123 🤣🤣🤣kalp kalbe olsa gerekk önlem amaçlı benımkıde oglumda hıc böle şeler kullanmamıştım
minikprensimmm123 Oslemserbestt Yok canım önlem amaçlı bize eşimle genetik testi yaptılar kromozomlarımız felan hep sağlıklı çıktı pıhtılaşma da yok
Oslemserbestt minikprensimmm123 aynı şekildee bizde kromozom genetige herşeye baktrdık trambofolimpaneli yanı pıhtılaşmayada bakıldı çok şğkür bişi çıkmadı 8+2 deyim cumartesı gttik kontrole pıt pıt atıodu maşallah 15 gün sınra cagrdı tekr nasıl sabrediceksem 😳
minikprensimmm123 Oslemserbestt Ay canım benim inşallah hayrınan kucağımıza alırız aynı şeyleri yaşamazık inşallah canım ben mubinli yasin okuyorum YouTube dan bak Bi canım beni iki hamileliğimde de çok korkuttular hocaya sordum böyle böyle bir sıkıntı yok ama çok korkutuyorlar dedim bana mubinli yasin okumamı söyledi şimdi çok şükür öyle kötü rüyalar olsun korku olsun bir şey olmuyor
minikprensimmm123 Oslemserbestt Bana da 20 gün sonra gel dedi canım 13 gün kaldı hiç geçmiyor günler biraz ağrım olsa bulantı olmasa bir şey oldu korkusu geliyor 🤦♀️
Oslemserbestt minikprensimmm123 bilmiyorum inanırmısın canım ama hocaya gittim sübyan çıktı çnkü bnde çok korkuoduö geceleri ve ellerime kına yakılıyordu hocaya anlattım okudu baktı sübyan var sende onyuzden önceki çocuklarında gtmiş dedi nuska vs bısıler vermıstı yapmıştım hamıle kalıncada gel duanı okucam demişti gecen ay ilk ögrendigimde yanı gttim okudu duasını bundan sonra rahatsın dedi
Oslemserbestt minikprensimmm123 bende bulantıda yok işte neyi nasıl anlıcagımı bılmıorum bu sefer bulantımda olmadı digerlerinde 8 haftaya kdr ne çekmiştim ögürmekten
minikprensimmm123 Oslemserbestt Ay evet canım onu bende duydum anne karnındayken sübyan musallatı diye bebekleri boğarak öldürüyor muş hoca anlatıyor Du bende ordan dinledim
Oslemserbestt minikprensimmm123 aynn öle işte cnm rabbim bilir ananemdede varmıs anneannemın ısrarıyla göründüm hocaya var dedi mecbur dediklerini yapmak zorunda kaldım çıkmazda kalınca
Rehla Ice evet özellikle 2-3 gündür vajinama alttan vuran ufak ufak ağrılar oluyor, neden bilmiyorum kötü düşünmek istemiyorum kasık ağrısı gibi değilde daha aşağı kısım..