vuslat_ekimde 8+1 im bulantım çok var bazen olmuyo prilam içiyorum bel ağrım yok göğüslerim çok acıyor çok gaz var😞
minikprensimmm123 il-ayda11 Amin canım amin bende bazen o dereceye geliyorum panik atak bile oldu bende ama eşimin desteği ile çok şükür kendime geldim en önemli olan eş desteği ondan sonra inşallah Allahın izni ile herşey geçiyor inşallah canım
Sedayavuz Gkc123 bende dün başladım aynı ilaca ama siz nasıl kullanıyorsunuz. Herkes çok farklı tüketiyor
Gkc123 Sedayavuz gece yatmadan 2 içiliyormuş hatta prospektüsünde de öyle yazıyor uygulayabilirsiniz benim bulantım çok olmadığında. 1 içiyorum uyumadan önce ertesi gün bütün gün rahat oluyorum ☺️
il-ayda11 Havin6565 bende geçen arabaya bindim arkaya babam bilmiyo kusmamak için zor tuttum kendimi 😂😂
il-ayda11 minikprensimmm123 kayseri çok güzel benim yerime bol bol pastırma sucuk ye olurmu 😍 çok seviyorum ben ama yerinde ayrı bi güzel burdakilerin tadı yok o yüzden yemiyorum fazla 😊
Anesmer Ben de 7+2 yim bugün, hiç bulantı şikayetim yok, daha bu haftalarda olmaz diyorlar ama en korktuğum şey de bulantı-kusma yaşamak, sizin hangi haftalarda başladı?
EceZ Anesmer ben de 8+1 im ve en korktuğum şey bulanto . Normalde de mide bulantısı ve kusmaktan çoook korkarım . Şu ana kadar hiç olmadı çok şükür 🙏🏻 Hatta belirtim bile yok insan da endişeleniyor böyle olunca
Efnan Anesmer inşallah canım benim ❤️ salçalı yemek kokusu rahatsız edici oluyo bende sende de oldu mu hiç?
Anesmer Efnan henüz hiç bir kokudan rahatsızlık duymadım 🤷🏻♀️ Seninki yeni mi başladı, gelecek haftalar için endişeliyim
EceZ Anesmer nadir oluyor bende mesela bazen çok iştahlı oluyorum bazen tam tersi. Yemek yapılırken koku etkiliyo bazen ama öyle yoğın mide bulantısı yapmıyor. İki fıs kolonya kokluyorum mis 😀 ağrım vs hiç yok ama doktoruma diyorum o da çağırma işte ne güzel dıo ama böyle olunca da herşey yolunda mı diye merak ediyorum . Evde bi ultrason cihazı olsa ne güzel olrmş 😂