il-ayda11 minikprensimmm123 önemli bi ilaç o zaman ama 3 tane fazla gibi geldi bana o yüzden sordum bi yan etki yapmadı inşallah
Rehla ilaydaaa25 sürekli uzanma isteği, halsizlik iştahsızlık ara sıra yoklayan kasık ve bel ağrıları ile 8+5 olduk bugün 🥴 😊
Elifdnmz_ ilaydaaa25 çok şükür öyle belirtilerim yok🙏🏼Ama kızlar ben doktorumunda tavsiyesiyle35 45 dk yürüyüş muhakkak yapıyorum ve 3.lt suyumu da tüketiyorum çok dikkat edin şuan sadece su en faydalı şey bebeğimiz için su.
minikprensimmm123 il-ayda11 Evet canım yani afedersin iki tane alttan yaptılar ondan sonra sancıları çoğaltmak için sürekli ağzımdan verdiler
Sedayavuz Gkc123 bende dün başladım aynı ilaca ama siz nasıl kullanıyorsunuz. Herkes çok farklı tüketiyor
il-ayda11 minikprensimmm123 allahım herkesin yardımcısı olsun benimde bir sürü derdim var dayanamadığım şeylere bazen isyan eder gibi oluyorum hemen tövbe çekiyorum Allahtan geliyo sonuçta herşey Allahtan başka çaremde yok yine o güzel yollar aççak herşeyimizin hayırlısı olsun
Kedilendiniz il-ayda11 Bugün tam olarak böyle geçti tarhana çorbası içtim akşam ancak toparladım çok şükür
minikprensimmm123 il-ayda11 Amin canım amin bende bazen o dereceye geliyorum panik atak bile oldu bende ama eşimin desteği ile çok şükür kendime geldim en önemli olan eş desteği ondan sonra inşallah Allahın izni ile herşey geçiyor inşallah canım
il-ayda11 Havin6565 bende geçen arabaya bindim arkaya babam bilmiyo kusmamak için zor tuttum kendimi 😂😂