Slm ben de 12 haftalık oldum.. murat kurucuoğluna gidiyorum. İkili tarama yeni yapıldı çok şükür şonuçları da temiz çıktı.
Ankara'dan Annişler🍓
Esra-dmr Demekki her yerde genellikle aynı 🙄 inşallah iyi doktorlar karşımıza çıkar . ☺️
deryakircicek Orayı Bilmiyorum ki🙄 ama temizse sonuçlarınız ne mutlu size ♥️ Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻
BaharMelek 23 haftaligiz cebeci tipa gidiyoruz bizde 😊
BaharMelek merhaba 21 yasindayim 25 aylık kızım var ikinciye hamileyim 34+2haftalik oğlum olucak inşallah Sami ulusa gidiyorum
Henna93 Aaa sizde gebe kontroldesiniz ozaman ☺️ Maşallah sizede 🌺
Nurcihn Maşallah gencecik yaşta anne olmuşsunuz ☺️ Rabbim evlatlarınızı iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah. Hayırlı doğumlar nasip etsin Rabbim 🌺🤲🏻
BaharMelek merhaba insallah güzel haberle dönersiniz biz de 21. Haftada olmuştuk detayliyi şükür her sey yolunda 24+4üz simdi. Carsamba doktor randevumuz var gelse de görmeye gitsek diye iple çekiyoruz özledik kızımızı. Ben çiğdem güler’e gidiyorum kendi klinigi var simdiye kadar cok memnunum doktorumdan insallah hep böyle devam eder
BaharMelek amin canim cümlemize çok sağol🥰
36 yı geçtik güler şahine gidiyorum muayenehanesi var çukurambarda çok memnunum inş bu hafta yada haftaya geliyo oğlum💓
Merhaba Arkadaşlar 🌸
8+2 haftalık hamileyim şuan Samsundayım bir iki ay sonra Ankara’ya dönücem burda bi doktorum var ama Ankara’daki doktorlar yada hastaneler hakkında pek bileğim yok hani hastaneyi hastanedeki hangi doktoru önerirsiniz cevaplarınızı bekliyorum 🙏🏻🎀
BaharMelek bir tane 27 aylık kızım var 😊 31+5 hamileyim. Sincan lokman hekime gidiyorum 😊
deryakircicek sonuclar kac günde çıkıyor bende sali ikili taramaya gidecem
1 yasında oğlum var 13 haftalık hamileyim.
En son sehir hastanesine gittim tansiyonum yüksek çıktığı ve detaylı ilgilendikleri için.
Merhabalar, 23+1iz 21de detaylıya girdik bizde. Bende Çiğdem Güler’e gidiyorum🥰
aysenrr953 a ne güzel haftalarımız da yakınmış hangi hastanede olcak doğum
merviskoooo Koru dedik nasip olursa sizin😊
aysenrr953 insalah bizim de.☺
merviskoooo sonraki randevu şeker yüklemesidir sanırım sizinde😊 18 Mart’ta randevumuz heyecanla bekliyorum
aysenrr953 aynen bu hafta sekere bakılcak insallah bi sorun çıkmaz ben normalde de cok tatlı tüketiyorum umarim zarari yoktur sizinkinin cinsiyeti ne