Hanımlar bikini bolgesi icin gebelikte zarari olmayan kullandiginiz bir tuy dokucu var mi ? varsa ismini paylasirmisiniz

Tamda kafama takılan bir konu postu olmuş kimyasal olduğu için zararlıdır ama merakımdan üstte kalsın diye yazayım :)

Sevda72 bende kimyasalligini dusundum ama temiz icerikli bir marka olursa bence hem agdadan hem jiletten kolay olur

Tugceery doktorlar gebelikte tüy dökücü kremleri asla önermiyor. Yüksek miktarda kimyevi içerik olduğundan farklı alternatifler deneyin kişisel bakım için.

38.haftadayım daha yeni başladım tüy dökücü kreme doktorum dikkatli kullandığın sürece bir şey olmz dedi

Kesinlikle önermiyorlar aşırı kimyasal olduğu için tüy dökücü kremleri cildin derinine nüfuz ediyormuş o yüzden doktorların kesinlikle önermesini seçenekler içinde yer alıyor.

efruzebrar_
        bende aynı tut dökücü kremi kullanıyorum şuan 35. haftamdayım herhangi bir zararını görmedim. ama tabi bu kişiden kişiye göre değişebilir isterseniz birde doktorunuza danışın

Gammzze tabiki var 😃 ben 37 de ağda yaptırdim 39 da doğum oldu baya idare etti beni o ağda şimdi virüs olmasa yine giderdim agdaya ama evde bir de oğlum var onunla gitmek istemiyorum ama 37 den sonra gideceğim yine Allah nasip ederse

Tugceery evet ben memnunum güzel temizliyor 😊 ben kullanmadan önce doktoruma sormuştum sizde bi sorun isterseniz 😊

Beyzan ya normalde gidiyodum hamilelikten belli gidemiyorum ve şuan çok zorlanyrum bni korkuttular erken doğum riski olur falan filan işte

Gammzze normalde ağda yaptıran ve ağrı eşiği normal olan biri için çok sorun değil ama yok ben aşırı kasarim dayanamam asla dersen gitme tabi ams şunu söyleyebilirim doğum şekli ne olursa olsun doğumdan sonra duş almaya bile zamanı olmuyor insanın jiletle vs ugrasilmaz zaten normal doğum dikişi olursa hiç bir şekilde müdahale edilmez oraya en güzeli önceden ağda yapıp kurtulmak

Gammzze agdayi normalde de cok zor yaptiriyorum suan hastalik var hic gidesim gelmiyor kuafore korkuyorum