Hanımlar bikini bolgesi icin gebelikte zarari olmayan kullandiginiz bir tuy dokucu var mi ? varsa ismini paylasirmisiniz
Gebelikte bikini bölgesi için tüy dökücü
Tamda kafama takılan bir konu postu olmuş kimyasal olduğu için zararlıdır ama merakımdan üstte kalsın diye yazayım :)
Tugceery doktorlar gebelikte tüy dökücü kremleri asla önermiyor. Yüksek miktarda kimyevi içerik olduğundan farklı alternatifler deneyin kişisel bakım için.
- Düzenlendi
Tugceery ben veet tüy dökücü krem kullanıyorum gebeliğimin başından beri 🤷♀️
38.haftadayım daha yeni başladım tüy dökücü kreme doktorum dikkatli kullandığın sürece bir şey olmz dedi
efruzebrar_ bende onceden onu kullanirdim simdi kullanmadim hic ama bikini bolgesinde denemedim guzel temizliyormu
Tugceery veet
Kesinlikle önermiyorlar aşırı kimyasal olduğu için tüy dökücü kremleri cildin derinine nüfuz ediyormuş o yüzden doktorların kesinlikle önermesini seçenekler içinde yer alıyor.
efruzebrar_
bende aynı tut dökücü kremi kullanıyorum şuan 35. haftamdayım herhangi bir zararını görmedim. ama tabi bu kişiden kişiye göre değişebilir isterseniz birde doktorunuza danışın
Weet mavi olan hassas ciltler
Tugceery evet ben memnunum güzel temizliyor 😊 ben kullanmadan önce doktoruma sormuştum sizde bi sorun isterseniz 😊
Gammzze normalde ağda yaptıran ve ağrı eşiği normal olan biri için çok sorun değil ama yok ben aşırı kasarim dayanamam asla dersen gitme tabi ams şunu söyleyebilirim doğum şekli ne olursa olsun doğumdan sonra duş almaya bile zamanı olmuyor insanın jiletle vs ugrasilmaz zaten normal doğum dikişi olursa hiç bir şekilde müdahale edilmez oraya en güzeli önceden ağda yapıp kurtulmak