ylzsa Minnakanne_ idrar yollarında enfeksiyon olabilir idrar tahlili verdiniz mi ? Su içmek önemli hamilelikte daha cok
Sibelboyraz Şuanda sat a göre 8+0 haftalık hamileyim ama ultrasonda bir hafta geri gibi bişey dedi doktor 6 haftalık gözükmüş şimdi değil tabi 1 hafta önce gittiğim Zaman öyle demişti kalp atışını duyamadım dolayısı ile cuma günü tekrar gideceğiz umarım bi sıkıntı yoktur dua edin olur mu kalp atışını duyalım.
GizemSultan Kızlar merhaba Birşey sormak istiyorum mantığını çözemedim en son 8 şubatta regl oldum ve şuan hamileyim geçen hafta cuma hastaneye gittim kandan baktırdım pozitif ve regl tariheme göre doktor 4 haftalıksın dedi ama uygulamalara tarih girince beni bu hafta 4 haftalık olarak gösteriyor ben tam anlamadım nasıl hesaplandığını yardımcı olur musunuz
Gulsah94 GizemSultan uygulanaya son adet tRihini doğru girdiğine emin miisin. Bide canım belki bebeğin rahmindeki haftasını sayan bi uugulama indirmiş olabilirsin
Dkmn34 Tugba_D benimde kesildi tekrar başladı ondan tedirgin oldum inşallah hayırlısıyla kucagımıza alalım teşekkür ederim ❤️
Tugba_D Dkmn34 yine bi doktoruna sor canım ama ben yengemden biliyorum ondada akıyordu kahve rengi lekelenme korkulcak bişi olmadı şükür .. inşallah 🤲🏻🤲🏻 Bian önce kavuşuruz yavrularımıza
Mineyrrbs Elffnur Allah herkesin sağlıkla kucağına almasını nasip etsin🙏❤️ Ihlamuruda yasakladı doktor tüm bitki çayları sanırım çok yeni olduğu için 🙄 bende boş su ve sıcak çorba ile idare ediyorum
tirtilinannesii Zehra_zhr Zehra Hanımcım 8 haftalık gebeyim doktorum parol verdi sadece ama kullanmak istemiyorsanız buz o kadar iyi geliyor ki ben öyle yapıyorum buz küplerini tülbente koyup alın kısmına bağlıyorum yada elimle gezdiriyorum süper çözüm oldu bana 👍
GulcanDongel Denizzz5900 merhaba, ne zaman hamile olduğunuzu öğrendiniz, ve kalp atışı için 22 si denildi, ben 16sinda gidiyorum kalp atışı için, pazartesi günü ikizlerim olacağını öğrendim 😍