GulcanDongel Gulsah94 benim 30 ocak adet tarihi, cumattesi gittim kese görünmedi, kan istedi verdim 1333 çıktı, pazartesi gittim iki kese oldugunu ogrendim😍 stres yapmayın daha çok küçük oldugu için görünmüyo.
GizemSultan Gulsah94 doktor 4 haftan yeni bitecek haftaya görürüz dedi cumartesi günü gidicem inşallah görmeye, siz gördünüz mü ?
Tbk55 Elffnur bizde de belirsizlik dua edin bize 🤲🏻🙏 zerdeçal yasak mıı hamilelikte sevgili anne adayları 🌸
Gulsah94 GizemSultan uygulanaya son adet tRihini doğru girdiğine emin miisin. Bide canım belki bebeğin rahmindeki haftasını sayan bi uugulama indirmiş olabilirsin
GizemSultan GulcanDongel Gulsah94 evet eminim uygulamaya göre 4 haftamın içşndeyim doktora göre geçen hafta 4 haftan demişti
Gulsah94 GulcanDongel yaa çok güzeeel. Ama elde değil stres yapmamak. Ben 5 şubat satım. 6 martta test yaptım pozitif çıktı 169 da betam çıktı iki gün sonra 422 oldu bugün yine iki gün geçti test vermedim korkuyorum düşücek diye beta ayın 20 sinde gidicem kontrole inşaAllah hayırlı haberler alırız
Gulsah94 GizemSultan hayır ben hiç gitmedim doktora gitsem bişey göremicem endişelenirim diye gitmedim 20 sinde gidicem büyümesini bekliyim dedim ☺️
GulcanDongel Gulsah94 sizi cok iyi anlıyorum bende öyleydim insallah düşmez hayırlı haberler alırsınız ama görmeyince sakın stres yapmayın küçük daha görünmez.
Gulsah94 GizemSultan benim şuan uygulamam 4+5 5 inci haftamın içindeyim 5 şubatta son adetim. Belki 3 küsürdeydiniz ve doktor 4. Haftanın içindesiniz diye 4 demiştir
NurCeren00 GizemSultan canım 4+3 gibi yazıyorsa uygulama senin 4. Haftan bitmiş 5. Haftada sayılıyorsun. İçinde bulunduğun haftayı söyleyebilir doktorlar
Tugba_D Dkmn34 yine bi doktoruna sor canım ama ben yengemden biliyorum ondada akıyordu kahve rengi lekelenme korkulcak bişi olmadı şükür .. inşallah 🤲🏻🤲🏻 Bian önce kavuşuruz yavrularımıza
Dkmn34 Tugba_D doktorum normal diyor kırmızı olursa tehlike olurmuş ama burdada bir sürü kadının postunu okudum dış gebelik yazanlar doktorun yanlış teşhisi olanlar olunca tedirgin oluyor insan
elif_03 Elffnur üçüncü ayımdayım mide bulantısı baş dönmesi hiç geçmiyor gittikçe artıyor gibi. Piskolojim de darmadağın oldu tabi. 😔
Elffnur elif_03 inş geçer bir an önce benmde kaç gündür iyiydi ama bugün yne başladı hafiften bulantı
Alyalina55 Lglcn12 bende cuma gunu gedecegım doktora persembe aksamı tekrar kan verecegım en son 731 di bakalm kac oldu 🤲
Beyzacvs @Alyalina55# Alyalina55 geçen hafta öğrendim, cuma günü kan testinde 5 haftalık dendi. Dün de düşüş olduğunu gördük yarın tekrar gideceğim.