NurCeren00 Elffnur 6+1 deyim daha hiç bulantım olmadı sürekli uyku halindeyim. Bu haftaya kadar bulantısı olmayıp sonradan başlayan var mı ?
Ceren11 NurCeren00 başından beri sadece sabah midem azıcık bulanıyordu ama kusma kesinlikle yaşamadım koku hassasiyetim vardı. Bende mi bir sorun var acaba diyordum hep Allahıma şükürler olsun etrafımda ki insanlardan çok çok rahat geçiriyordum. 10+4 olduk bundan sonra hiç olmaz zaten 🤣🤣 olmuyorsa daha rahatsın keyfini çıkarmaya bak ♥️♥️
Elffnur NurCeren00 canım benmde kaç gündr yoktu bulantım korktm bnde bugün tekrar başladı sanırım bünyeyle alakalı
NurCeren00 Gzdczdl kabızlık için ben günde 3-4 kuru kayısı yiyorum. Normal yaşamımda da hep kabızlık çeken biri olarak hamilelik sürecinde şu an faydasını gördüm. İnşallah ileride de iyi gelmeye devam eder 😇
Joye Bende 7+3 deyim bugun kalp atısı için gittik. Kalp atısını gördü ama biz duyamadık ultrasonla. Kese 5mm biraz küçük sanıyorum. Bir post açtım ama görülmedi sanırım yaşayan varmı böyle bir durumu?
Mineyrrbs Elffnur Merhaba, 19 unu bekliyoruz kalp atışı için . Bu arada çok kötğ hastayım geniz akıntısı faranjit ağız içinde aft önerisi olan var mı?😔
HEY03D Mineyrrbs tuzlu su ile gargara yapabilirsin. Ağızdaki yaralara sumakta iyi geliyor. Mevsimi değil ama karadutta iyi geliyor canım geçmiş olsun.
Elffnur Mineyrrbs bizde bugün duyduk kalp atışını canım bende dedğin gbi baya rahatszlandm grip oldm halada öyleym bol su içtm ıhlamur tarhana corbası o şeklde kendime geldm😊
Mineyrrbs Deniztayfun Merhaba , Bizdede ilk gittiğimizde kese gözükmedi 3 gün sonra tekrar çağırdı gözüktü. Geç döllenmeden dolayıymış. Gönlünüzü ferah tutun💓🙏
giznum Sezins benimde öyleydi doktor iğne ve progesteron ilaç verdi düşük riskim varmış bi doktorunuza danışın isterseniz
Minnakanne_ Elffnur hahah aynen bende öyle yapayım uykumdan oluyorum ama yapacak bişey yok birde daha yeni öğrendim pazartesi süpriz oldu bana bu hamilelik 🤣
Minnakanne_ Elffnur amin inşAllah Allah olmayanlara da nasip etsin şu kandil günü ne dua etsek kaar 😔
Mineyrrbs Elffnur Allah herkesin sağlıkla kucağına almasını nasip etsin🙏❤️ Ihlamuruda yasakladı doktor tüm bitki çayları sanırım çok yeni olduğu için 🙄 bende boş su ve sıcak çorba ile idare ediyorum
Elifmyilmaz Elffnur sevindim canım şükür bende duydum 💖 neler dedi dr un herhangi bi ilaç verdi mi sana ?
NurCeren00 Elffnur bulantılar bir anda kesile biliyormuş galiba vücut hcg ye adapte oluyor diyolardı bir ara. Ne kadar doğru bilmiyorum camım