Likapaa 2annem Erken gibi ama . ben 5+4 de keseyi gördüm . Doktor haftaya gel dedi vajinadan duyarız kalp atışını vajinal baktırmak istemezseniz sonraki hafta gelin dedi . Ben şimdi bu hafta değil haftaya gideceğim
ylzsa cileklipastasever bunları yemek önemlide yiyemiyoruz ki canım hiç bişey bunları yapabilmekte önemli herseyden tiksinme duruma geldim normalde hep saglıklı beslenirdim zaten ama suan hiç hazırlayamıyorum bi yemek yapsam o gün iyiyim hep kabız hareketsizliktende yürüyüş yapamıyorum 🥺🥺
cileklipastasever ylzsa kusura bakmayin bulantiniz oldugunu dusunemedim.benimde mide agrim ve yanmam cok oluyor ama tiksinmem olmadigi icin oyle rahatca oneride bulundum🙈
Selocan59 Tugba_D benim öksürüğüm çok normalde ben astım hastasıyım sürekli öksürüğüyorum çok korkuyorum öksürüğümü hiç bişey kesmiyor bana dua edin sizlerde hamişsiniz duanız kabul olur kızlar
Yarenes Selocan59 geçmiş olsun dikkat edin ıhlamur kaynatın içine zencefil bal katıp için limon da ekleyebilirsiniz bende öyleydim iyi geldi
Beyzacvs Deniztayfun benimde aynı durum oldu, cuma günü 1123 dü kese yoktu, 700 e düşmüş üç gün sonra kimyasal digebelik dendi, ama yenide kan istedi iki gün sonra tekrar gideceğim. Sizde bir gelişme oldu mı
Deniztayfun Beyzacvs bana alttan baktılar ıkı gun once gttıgımde dıs gebelık dıye korkuyorum degılmıs ama cok sukur alttan baktıgında tamm sıkıntı yok dedı kucukmus dıye gozukmemıs haftasonu tekrar cagırdı bakalım ınsallah bu sefer keseyı goruruz ınsallah
Minnakanne_ Elffnur 5 haftalık mide bulantısından birşey yiyemiyorum su dahi içemiyorum , bitmek bilmeyen idrar 😕
Hamide_Ahmet Minnakanne_ aynı bende 6 haftalık sabahtan aksama kadar bulantıyla savaş ediyorum korkuyorum bebeğime bsy olacak dıye bgun bulantı hapı verdi doktorum gece uyumadan 2 tane alman gerekıyomus ınseallah faydası olur
Meltem01 Minnakanne_ kesinlikle bende öyleyim sürekli bulantı ve açlık hissi kazınıyor midem ama bişey de yiyemiyorum🤦🏻♀️
tgbsn_00 Gece bulantıları yüzünden uyuyamıyorum erken kalkıyorum iş için enerjimin yarisi bulantı bastırmak için harcıyorum 😂
EceZ Muserref15 öyle oluyor evet :) ben pzt gittim cumartesi tekrar gidicem 😂 özel hast gittiğim için 10 gün içinde kontrol hakkımk kullanmak istiyorum bahanem de o 😬 ama merak etmeyin belirtiniz olmasa bile herşey yolunda gidiyor strese sokmayın kendinizi :)
Nurerdogann Semaonur23 Bende dün adetim geçince test yaptım 2, çizgi silik çıktı dün doktora gittim gebeynmişim sende bi an önce git kan testi yaptır istersen :)
Selocan59 Nurerdogann çok yenidir ondan bide üstünden fazla geçmemiş 4,5 gün geçince daha belirgin şöyle söyleyim sabah aç karınlada daha belirgin çıkıyor
Mertug Ozklsmrv27 fitili kullan canım doktorun önerdiyse ağızdan alınanlar pek ile yaramıyor ve birde karından prolutex iğne olarak olanlarda var
Mineyrrbs Deniztayfun Merhaba , Bizdede ilk gittiğimizde kese gözükmedi 3 gün sonra tekrar çağırdı gözüktü. Geç döllenmeden dolayıymış. Gönlünüzü ferah tutun💓🙏