Tugba_D Havin6565 Hilfigertommy banada verdi o ilaç içindekilerine baktım yorumlarda emziren ve hamile anneler için yasaklı bi madde var diye kullanmadım korkudan . Çekiyorum bulantı mecbur bide doktora gelişi güzel girmiştim tuhaf bi tipti güvenemedim kendi doktoruma gidince speucam kullan derse başlıcam bende
Havin6565 Gzdczdl aynı haftadayız ben başta kabızlık aşırı vardı şim ise gaz sorunum var kabızlık bitti şükür
Hryalnn Elffnur çok zormuş evlat sahibi olmak hep endişe sorun bulantı olsa dert olmasa dert rabbim hepimize evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin🤲🏼🌼
miniktirtilim_ Gzdczdl benim de aynı😂 limonlu sıcak su içiyorum bi fincan gaza biraz faydası oldu gibi geldi bana😊
Hryalnn Elffnur vallahi öyle ben küçükken korkardım ya anne olamazsam diye 😄 şimdide ya doğuramazsam korkusu kadınların bu korkuları neden bitmek bilmiyor acaba
Yasemin57 Merhaba yeniyim burada ilk hamileliğim boş gebelikle sonuçlandı şu an 8haftalık hamileyim hamilelik blirtileri neredeyse hiç yok nedendir endişeliyim🙈
ilsamom35 5+2de kese gördük. Ama doktor içinde bebek var ya da yok bir şey demedi. 2 hafta sonra kalp atışı için gel dedi. Sizin nasıldı arkadaşlar o dönemde?
Hryalnn ilsamom35 benimde öyle oldu canım 6.haftada gittim yeni oluşmaya başlamış dedi çok azıcık kalp atışı duydum net değildi 8.haftamda net olarak duydum
ilsamom35 fethiyeli48-48 devlette cihazlar eski oluyor ya genelde o yüzden sordum. 5+2de devlete gittim. Kese var. 2 hafta sonra gel dedi doktor. Hiç demedi bebek var falan diye. İçim içimi yiyor.
ylzsa fethiyeli48-48 sagol tesekkür ederim inşallah olmaz sende 😊ya böyle önceden yedigim seylerden tiksinir oluyorum canım hiç istemiyor