Ciwan_derya arkasalar 7+2 olduk dun kahve rengi leke geldi Bugunde biraz agrim var arda bir oluyo iştahsızlık var bide size varmi oyle
Tazeanne95 Havin6565 bnmde özellikşe akşam oluyor hep allah şifa versşn hepimie bebeklerimizi koruusun rabbim
Tazeanne95 Benim boğazım dilim damagım çok kuruyor böyle olunca çok su içiyorum tabi su içmek faydalı. Ama benm gibi bogazı çok kuruyan var mı
Selocan59 Ulku3838 merhaba kızlar bende 6 günüm geçti çok merakla bekliyordum ama hiç belirtim yok sadece iştahsızlık oldu ve bu gün test yaptım çift çizgi çıktı yarın kan testi yapıcam bakalım ne çıkar dua edin bundan 6 ay önce 3 aylık kürtajım oldu
Ulku3838 Selocan59 daha sonra hamilelikde dokdor tedavisiylemi kaldınız bim çok bilgim yok bende oldum ama korkuyorumda kürtajdan sonra çocuk olurmu olmazmı diye
Baby_babylokum 2bebekannesi___ o bel agrilari cok kotu ya ben doktoruma sordum bebegin gelisiminden dedi😑😍
Elffnur Baby_babylokum benmde 4. Ve 5. Hafta bel ağrım çoktu şuan öyle yok arada oluyp sanrm bel kasık ağrıları😊
ilsamom35 fethiyeli48-48 devlette cihazlar eski oluyor ya genelde o yüzden sordum. 5+2de devlete gittim. Kese var. 2 hafta sonra gel dedi doktor. Hiç demedi bebek var falan diye. İçim içimi yiyor.
fethiyeli48-48 ilsamom35 5-2 de gözükmemiş olabilir muhtemel hatta gözükmemesi. Ben 5-6 da gittim bebek çok çok çok küçük gözüktü bana bir hafta sonra gel dedi 7 hafta gibi o zaman duyarsın dedi . O yüzden hiç kalbini bozma
Selocan59 Elffnur evet canm bu gün yaptım 😍 çift çizgi çıktı 🥰 henüz kanda baktırmadım yarın inşaALLAH
Seyma2461 Tazeanne95 valla benim hergün ağrım oluyo sürekli iş yaptığım için de olabilir ama doktor normal ilk üç dört ay dedi
Tazeanne95 Seyma2461 sürekli iş yapmayın dikkat edin yapıyosanız da yavaş yapın ben öyle yapmaya çalışıyorum
Selocan59 Elffnur amin kuzum inşaALLAH canm benim hep korkuyorum bununda kaybetmekten o yüzde pek sevinemiyorum
Periyo Tazeanne95 hayır tabiki de oluyor tabi artık eskide değiliz ama ayakta fazla kalma kardeşim riskli durumlardasın şuanda fazla iş yapma
Tazeanne95 Periyo evet canm dikkat ediyorum ama ev çok çabuk tozlanıyo mecbur yapıyorum yavaş da olsa Alalha emanetiz napalım