Mrserturgut Kızlar selam herkese , 5+0 haftalık hamileyim perşembe günü ilk defa doktora gideceğim. İnşallah bir sıkıntı yoksa Sizce kalbini duyarmıyım? Birde kimsayal gebelik bu haftalara ulaşabilirmiydi. Çok korkuyorum boş yada kimyasal çıkmasından
Sinen Dilekcnkn Mrserturgut Mrserturgut bende senin gibiydim ben 6 haftalikken keseyi gorebilik sdce erken öğrenenlerdeniz ama insallah sağlıkla kucağımıza aliriz 🤲🏻
Feyza-nur tugbakaragul benimde 6 haftaya kadar kese görmedi 7 hafta gel dedi içi boş dedi yalancı gebelik veya dış gebelik olabilir dedi 8 hafta gittik kalp sesini duyduk Allah şükür ve biz 3 4 doktor gezdik
Elffnur Dmlyzc35 aman dikkat edin kendnizi yormayn bende rskm oldgu için doktorum iki hfta ilaç kullanıcaksn dedi bugün btti inş btmştr riskmde😊
Selocan59 Elffnur evet canm bu gün yaptım 😍 çift çizgi çıktı 🥰 henüz kanda baktırmadım yarın inşaALLAH
Elffnur SevincGancali bende 7.haftamda yani bu hfta gidicem bakalm inş duyarmda rahatlarm bu stres beni mahfediyo artk😞
Elffnur Faynur ay ne güzel ya inş sorunsuz bi şeklde geçirirsnz Allahın izniyle ya göğüs hassasiyeti bndede var ama bir gün taş gbi oluyo bi gün ağrı hiç olmuyo bnde çözemedm😅
Dilekcnkn Gulsah94 bence haftaya gidin net olsun beta değeri henüz düşük hem belki bir ihtimal bebeğide görebilirsiniz akıntılar , sancılar çok normal 1-2 hafta daha o şekilde sancı genelde görülüyor çünkü o haftalarda adet olman gerektiği için
Gulsah94 Dilekcnkn haftaya salı gitsem bebeği görür müyüm sizce. Artışa göre 6 bin küsürlerde olucak beta inşaAlah. Adet gecikmeminde 11. Günü olucak
Elffnur Haticehasan7 cok sevindim senin adına canım hayırlı olsun sorunsuz bi şeklde sağlıkla kucağna alırsn inşallah🤍
Elifvolkan2202 Elffnur canım yeni döndüm hastaneden duyduk çok şükür bebişimin kalp atışlarını darısı başınıza inşaallah 🥰🥰 Doktor kist var dedi dikkat et ağır kaldırma falan dedi patlamasın patlarsa bebeğe zarar verebilir dedi zamanla geçer dedi inşaallah geçer bakalım