Goncaaam Kızlar merhaba 6 hafta 6 günlüğüz ama hala inanamıyorum elimde ultrason kağıdı var ama haftaya doktora gidicem tekrar insan hergün gidip görmek istiyo inanamıyo çünkü
Goncaaam Elffnur bulantım canımın bişey çekmesi yok o yüzden inanamıyorum işte ☺️ 19 şubatta gidicem doktora inşallah duyarım kalp atışını
Gulsah94 Dilekcnkn haftaya salı gitsem bebeği görür müyüm sizce. Artışa göre 6 bin küsürlerde olucak beta inşaAlah. Adet gecikmeminde 11. Günü olucak
Dilekcnkn Gulsah94 ya o değişiyor aslında biliyor musunuz ben 13,4 öğrendim 6 gün sonra gittim keseyi gördüm doktor yine kan ver dedi verdim 333,5′di yani bu değer geldiğinde ben keseyi gördüm o yüzden değişebilir
fethiyeli48-48 ylzsa bende 6-3 üm 5+6 da gitmiştim keseyi ve içinde çok küçük bebeğimi gördü haftaya gel dedi bende çuma gidicem heralde . Sen nasılsın belirtilerin neler ?
Gulsah94 Dilekcnkn ne güzeel erkendem görmüşsünüz ☺️☺️ Darısı başımıza ben hiç gitöedim doktora beta veriyorum sadece
Gulsah94 Sinen biliyorum. 14-20 dönemleriydi ben 15 i ve 20 sinde birlikte oldum ikisinden biri 20 si yumurtlama dönemimin sonraki günüydü hangisiyle hamile kaldım bilmiyorum adetimin 2. Günü idrar testim hemen belirdi
Sinen Dilekcnkn Mrserturgut Mrserturgut bende senin gibiydim ben 6 haftalikken keseyi gorebilik sdce erken öğrenenlerdeniz ama insallah sağlıkla kucağımıza aliriz 🤲🏻
132025 Ulku3838 nası böyle diyolar ya 7de 8de 9da duyan var şaka gibi 5haftalıkken kese bile gözükmeyebilir
Ulku3838 132025 bilmiyorum bende 4 haftalıken dediyim gibi dokdorlar kese boş kalp atısı yok dedile ta dört haftalıken alıcaklardı ama ben 6 hafta 5 günlük olana kadar bekledim ama dokdorlr almak zorundayız desiler bende çok arastırdım ama elimden gelen bişey olmadı özelede gitim devlet hastanesinede gitim ama hangi doktora gitiysem riskli dediler
Babybaby12 8 haftalık olması gereken gebelik 5 +5 günlük çıktı ultrasyonda kese görünüyor doktor 2 ihtimal söyledi geç döllenme yada gelişiminde bebeğin gerilik bu durumda olan var mı
Sedanurygtt Babybaby12 bendede öyleydi 8 haftalıkta duydum bende geç döllenme dedi işte Allaha şükür herşey geç olsada sorun yok takma o kadar kimseyide takma sağlıklı kuçaklarımıza alalım da geç olsun 🤗
sedaemlik Babybaby12 aynisini bana da dediler kalp atışı yok haftaya gel atmazsa alacağız dediler ben gitmeyeceğim iki hafta sonra gideceğim canim😞
sedaemlik sedaemlik Babybaby12 en son ki adet başlangıç tarihine göre 8 haftalık olması laizm ama 5 haftalık daha bebek 3 mm dediler keseme 24 mm dediler
Sinen Gulsah94 şubatın 14 du ve 20 si ise 4 gunde dollenme oluyor yani daha cok erken ben 6 haftalikken keseyi alttan bakarak gördük yeni olusmustu en az 2 kati artiyor hormon seviyen bini gecmisti kese oluştuğunda sanrm
Dilekcnkn Sinen evet ben 5 haftalıktı gördüm 6 haftada bebeği bir hafta sonra kalp atışını dinledik çok şükür 😊
Gamecan EDAGULGUNDOGDU insallah biran oncu bitter ben mesela yatagımın ustunde aglıyorum artık kusmaktan nefes alamayacak gunluk hayatımı yaşayamıcak hala geldim 12+2 haftalıgım nezaman. Bitticek bilmiyorum ne yemek yiye biliyorum ne gece uyuya biliyorum normalmı bilmiyorum sagıma yatıyorum sag tarafım uyusuyor sokayatıyorum sol duz yatıyorum yine uyusukluk yani anlmadım gercekten benim günlerim işlence gibi geciyor 😭😭😭😭😭
EDAGULGUNDOGDU Gamecan vallaha su yavrularimizin varligi bir dert yoklugu bir dert rabbim acilarini gostermesin
Gulsah94 Sinen benim şuan 422 salı günü baya artmış oluyo 6000 lerde olucak eğer düzenli artarsa iki katına