SevincGancali Merhabalar. 6+2 şimdi. 7-8. haftaları bekliyorum doktora gitmek için. Kalp atışını duymadan rahatlayamam. İnşaAllah sağlıklı olur. Belirtilerim göğüs şişmesi, hassasiyyet, aşırı uyku hali, köpme, iştahsızlık. Meyva ve yeşillikten başka bir şey çekmiyor canım
Elffnur SevincGancali bende 7.haftamda yani bu hfta gidicem bakalm inş duyarmda rahatlarm bu stres beni mahfediyo artk😞
Faynur merymm44 bende 5+2 20 martta kalp atışı için gidecem ikizlerime hamileyim ama dün ve bugün göbeğimde ağrı olmaya başladı
zynn35 Zels bende 19da gidicem kalp atışını duymaya seninle aynıyım hiç belirtim yok gidip test alıp duruyorum çok şükür kopkoyu çıkıyor belirti olsa dert olmasa dert valla 😅
umutttttt Seda91- ben bugün 9 haftaya girdim benim 7. Haftadan beri lekelenmem var ayrıca iki kere kanamam oldu
Ice UralAybars0921 canım selam. Benim zaten 3 haftadır kese etrafında kanama var ve küçülmüştü. Doktor randevum 2 gün sonra doktoruma da söyledim. Kahverengi sümüksü akıntı var ve vajinamda batma hissi var (bu arada sen de oldu mu?) diye. Yine de randevu gününde gelmemi istedi. Şimdi gel demedi.
UralAybars0921 Ice vajinamda batma olmamıştı. Benim de randevuma vardı, doktorum da gelmene gerek yok demişti ama söz dinlemedim hemen gittim. Kafan rahat olsun en iyisi o. İçin içini yemesindense hemen git.
Ceylanarsln HEY03D normal canim bende ilk yaptim 24 cikti 2 gun sonra 72 oldu 4 gun sonra tekrar yaptim 410 oldu simdi 4 gun sonra kalk atisi icin randevu verdi 🙏🏼
Elaiht Selam kızlar, ben de 7 haftalık hamileyim, çok bitkinim, gaz da cabası ve midem değişik bi şekilde bulanıyor öğürmem daha çok, hiçbir şey istemiyor canım, ne zmn geçecek bilen var mı 🤦♀️
Elffnur Elaiht btkinlik bndede var bide üstne grip oldum iştah sıfır halsz btkinlk zaten vardı gripte olnca hiç halim kalmadı😞
SukranGencbulut İkinci hamileliğim spiral olduğu halde hamile kaldım korkuyorum ikisine birden Nası bakıcam Nası başa çıkıcam belirsizlik içindeyim ilk çocuğum 2 yaşında çok küçük değil ama yinede tedirginim ya ikisine birden yetemezsem
Lilactn iremem bende aynısını yaşadım 😞 gecen hafta kanamam oldu hafıf bel agrısı hafıf adet sancısı suan hıc bıseyım yok şükür ama cok korkuyorum cuma ılk randevumuz var suan 6.4 haftalığız hollandada kanaman oldumu ılk haftada hıc bısey yapmıyorlar evde bekle dıyorlar suan cumayı dört gözle beklıyorum bundan önce 2 düşkün yapınca ıcın rahat deyıl 😞
YsmnD 27-1987 benim doktorum verdi 4. Şişeye başladım hatta İnternetten de araştırdım ama siz yinedr sormadan içmeyin ne olur ne olmaz
Dmlyzc35 Geçen hafta kanamam oldu doktor düşük tehlikesi var dedi ilaca ve iğneye başladık… ama şu an iyiyiz çok şükür 10+3 günlüğüz. Kalkmamız yasak bol bol yatıyoruz 😊
Elffnur Dmlyzc35 aman dikkat edin kendnizi yormayn bende rskm oldgu için doktorum iki hfta ilaç kullanıcaksn dedi bugün btti inş btmştr riskmde😊
Ice UralAybars0921 bana gelmene gerek yok demedi :) Gelme çok yoğunum dedi :) Gidemedim. Artık yarından sonra 💕