DamlaGuler Nursahozerrr benimde sol tarafımda ince bi sızı gibi ağrı olurdu gün içinde ,yerleşme sancısı dediler sonradan,yani 5haftalıkken öğrendim şuan 10.haftamdayım yeni geçti sıkıntı olmadı çok şükür
Karahisarmervr Merhabalar bende dün öğrendim hamile olduğumu ama benim de sanırım 4 haftalık hamileyim yarın bir doktora gidip gözükücem bakalım :) ilk hamileliğim bilgi verebilir misiniz düşük riskim çökmüş
Elffnur Karahisarmervr canım onun için ilaç veriyo doktor ve bol bol dinlenmen lazm senin Allahın izniyle hiç bişey olmaz🤍
Zeynep4444 Karahisarmervr bana da dediler suan kizim 1yas 20 gunluk ikinci bebegimi bekliyorum 6 bucuk haftalik hicte bisi olmadi cok rahatti herşey
Elffnur Mehtap_gunes benimde 3 yaşında bir oğlum var canım sanırım erkekte çok fzla bulantı olmuyo diyolardı nekadar doğru bilemem ama benm öyle olmuştu hayırlısı olsun sağlıklı olsunlar inşallah😍
iremem Arkadaşlar 16+6 dayım yazdıklarınızı okuyup yalnız değilmişim diyorum kanamalar bel ağrıları kusmalar endişe hepsini yaşadım ama inanın herşey geçiyor 4 aylık olunca kesilcek diyolardıda inanmıyordum hepsi geçicek gözüyle bakın rahat tutun içinizi :)
Sule4444 iremem canm kanaman olmuşmuydu senın de iremem canm senınde kanaman oldumu Nermism senındemı kanaman oluyor canm nasıl ne miktarda aca ba bendede oluyoda
Lilactn iremem bende aynısını yaşadım 😞 gecen hafta kanamam oldu hafıf bel agrısı hafıf adet sancısı suan hıc bıseyım yok şükür ama cok korkuyorum cuma ılk randevumuz var suan 6.4 haftalığız hollandada kanaman oldumu ılk haftada hıc bısey yapmıyorlar evde bekle dıyorlar suan cumayı dört gözle beklıyorum bundan önce 2 düşkün yapınca ıcın rahat deyıl 😞
Bernito Ya arkadaşlar benim 3 haftalık daha doktora gitmedim daha ama bugün hep ağlıyorum şuan da öyle sürekli ağlamak geliyor içimden birde kasımlarımda ağrı var durduramıyorum hiç kendimi normal mi bu sizlerde de oluyor mu ben erken mi başladım yoksa off
annecik11 Bernito benimki de öyle hala kasık ağrılarım var yarn gideceğim doktora bakalım kaç haftalık oldu
Tugbays Bernito Çok normal canım ya hormonlardan kötü düşünme lütfen, en ufak şeye ağlayanilirsin ama mutlu ol yaaa bak bebişin olcak 🥰🥰
27-1987 YsmnD gaviskon mide ilacı hamileler kullanabilir mi ki yada talcit bana yazarmısınız rica etsem midem çok kötü 😞
annecik11 Minikannee1 evet adet sancısı gibi oluyor benim de 2. Çocuğum 7 yıl ara var sanki oğlumda bu kadar bilmiyordum şimdi daha halsiz hissediyorum
27-1987 annecik11 benim üçüncü çocuğum bende 9 yıl ara verdim. İlk iki çocuğumu 20 Li yaşlarda doğurdum. Hiç böyle halsiz bulantılı yorgun geçirmedim şimdi 33 yaşındayım ve kafamı kaldıramıyorum. Heralde yaşın verdiği bi kaldırma güçlüğüde var.
Nermism Malesef çok kötü durumdayim.bas ağrısi,baş dönməsi,düşük tansiyon,mide bulantısı,sürəkli kusmalar,kanama,başıma daha neler neler gələcək çox merak ediyorum😔
Elffnur Nermism canım burda bi çok kişi aynı şeyleri yaşıyo emin olablrsn inşallah şu ilk üç ay riskli dönem geçicek hem ruhen hemde bedenen rahatlıcaz🌸
SuleMine Elffnur kasik agirisi ile devam ediyor simdilik geceleri uykumdan ara ara uyanma bu sekilde ilerliyor ilk kontrolumuze yarin gidicez duygalirimsa karisik bir heycanlaniyorum bir tedirgin oluyorum