27-1987 YsmnD gaviskon mide ilacı hamileler kullanabilir mi ki yada talcit bana yazarmısınız rica etsem midem çok kötü 😞
Eylul21 27-1987 doktorum bulanti için prilam mide yanmam içinse rennie tablet verdi gun içinde 5-6 tane emebilirsin demisti.O kadar rahatlatti ki beni ☺️ Şu ikisi olmasa ne yaparim bilmem🙈🐣
YsmnD 27-1987 benim doktorum verdi 4. Şişeye başladım hatta İnternetten de araştırdım ama siz yinedr sormadan içmeyin ne olur ne olmaz
annecik11 Bernito benimki de öyle hala kasık ağrılarım var yarn gideceğim doktora bakalım kaç haftalık oldu
Esra50 Elffnur gece için prilam versi gündüz içinde zofer ama etkisini göremiyorum sanırım hiç geçmiyor çünkü 😞
prensesannesiiiii Elffnur güzel geçiyor tabi bi o kadarda endişeli yarın doktora gidicem 😌 Tuqceem aminn 😌🙏🏻
Nermism Goncangg ben,sabahları əl və ayaklarim yanıyor.geceleri titriyorum.bilmiyorum neden boyle oluyor
Karahisarmervr Dryassl doktora ilk gittiğimde çift boynuzlu rahim olduğumu söyledi düşük riski çok yüksek dedi
Elffnur Nermism canım burda bi çok kişi aynı şeyleri yaşıyo emin olablrsn inşallah şu ilk üç ay riskli dönem geçicek hem ruhen hemde bedenen rahatlıcaz🌸
Melegimolsun Elffnur Perşembe günü kalp atışı için gideceğiz 😊 ama ben pert aşırı mide bulantısı açlık koku hassasiyet kasıkta ağrılar herşey var 😃 ikinci bebeğim ilk hamileliğimde böyle değildim 😕
Elffnur Melegimolsun bende ilk hamilelğimde cok rahattım ama şuan biraz zorluyo gbi olsun sağlık olsunda razıyım☺️
27-1987 annecik11 benim üçüncü çocuğum bende 9 yıl ara verdim. İlk iki çocuğumu 20 Li yaşlarda doğurdum. Hiç böyle halsiz bulantılı yorgun geçirmedim şimdi 33 yaşındayım ve kafamı kaldıramıyorum. Heralde yaşın verdiği bi kaldırma güçlüğüde var.