Cansueda Elffnur kaşık bel ağrıları kusmalar ayyyy Canımdan can gidiyor biraz zorlu süreçler geçiyorum baya zorlandım gerçekten Allah yardımcınız olsun bu durumdaysanız 8Haftalık 6 günümüz 🤲🏻😌
DamlaGuler Elffnur 10.haftam çok iyiyim ,hiç bulantımda olmadı halsizlik te iştahımda kapanmadı 😀 güzel geçiyo tam enerjik
Bebeksum Esmila aynen benimde öyle ara ara bulantı akşamları bel ağrısı bazen kasık. Yarın 6+0 bebeği görürüm inş geçen hafta keseyi gördüm beta hcg 32000 oldu
humaalin1- Mide bulantısı mide yanması halsizlik püffff 🤭 6.2 günlüğüz bugün 2 hafta sınra çağırdı doktorumuz kalp atışını duymak için biz 5 haftalıkken gördük keseyi ama kalp atısını daha kücük diye duyamadık
Nermism Goncangg ben,sabahları əl və ayaklarim yanıyor.geceleri titriyorum.bilmiyorum neden boyle oluyor
humaalin1- Elffnur hadi hayırlısı ile duyun sesini kesin olsun diye bende 2 hafta daha uzattım yoksa doktorumuz alttan muane edicem dedi onuda ben istemiyorum daha cok kücük cünkü
Elffnur Buseuzcelik bıraksalar bende yataktan kalkmam yani özellikle akşamları daha bi halsizleşiyorum😊
Glhn21_ Elffnur ben öğreneli 3 gün oldu mutluyum heyecanlıyım 3.çocuğum olacak daha doktora gitmedim ama 4 haftalık olabilir birqz ağrılarım var öyle işte rabbim hayırlısıyla kucağıma almayı nasip etsin 🥰
Goncangg Tugbays teşekkür ederim 💖inşallah ellerimi duvarlara sürüyorum yanmaktan Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun 🤲🏻😊