Betul_Ekim ylzsa valla pek olduğu söylenemez sürekli bi kusma halinde olunca suyu da fazla tüketiyorum
Nul_13 Ozlemmiray2019 kaç haftalık doktr bebeği görmedi acaba banada aynısını söylediler çok ağladım daha ctsi beklicem 😔😔😔
Ozlemmiray2019 Nul_13 ultrasonda 6 haftalık gözüküyor ilk gittiğim doktor bebeği görmedi ama başka bir doktora gittim hemen o gördü gösterdi ama kalp atımını duymadı bu hafta içi duyabiliriz dedi bende bekliyorum. Duyamazsak kürtaj olmam gerekmiş 😔
Yaseminkamalak Elffnur benim 6 hafta 5 günlük doktor 2 hafta sonra gel kalp atışlarını dinleyeceğiz dedi sizce normal mi
Elffnur Yaseminkamalak normal canım genelde 7. Ve 8. Haftalarda çağrıyo doktorlar net duyulması için🌸
Elffnur Lilis evet canım 7.haftada görmüş olucam sadece keseyi gördk 5.haftada ama istersen git keseyi gör sende😊
Gltnyaren Elffnur yurtdışından yeni geldiğim için 10 gün karantinanın dolmasını bekliyorum. Henüz kalp atışını duyamadım malesef 😔
Elffnur Gltnyaren zaman geçmiyodur şimdi size hayırlısıyla duyarsınız inşallah bende bekliyorum perşmbeye rabdevum var bakalm hayrlısıyla🌸😊
incitanesi00 Seda91- merhaba bende tüp bebekle oldu, 5. Haftamızdayız progestan beni çok kötü yapıyor içince başım dönmeye başlıyor, uyuyorum 2 saatten erken uyanamıyorum
BukGS10 Thn yağlı ve kızartma yemeklerden salatalarda turp lahana kırmızı lahana tuketmeyin ayrıca süt yoğurt grubu meyve tüketimine çok dikkat edin ben bir gece çatlayacağım sandım resmen
zynn35 Elffnur ayy inşallah ya boşuna endişe ediyoruzdur 🙏🏻 Sağ sağlim büyüsün bebişlerimiz inşallah 🥰