Serpiltsn Seher12345 günde bi defa geliyor ama peçete de başka yok sabahları genelde, igne oluyorum 3 günde bir Progestan, hem de ilacını da içiyorum sabah akşam
Seher12345 Serpiltsn Aynn bnde ilacını içiyorum doktoruma.sordum korkacak bisey yok stres yapma dedi ama yinede stres yapıyorum ister istemez ilk gebeliğim
Elffnur Beyzaltnbs ben 5. Haftamda gittm keseyi gördük bu perşembe 7.haftamda kalp atışı için gidicem 🌸
Lilis Elffnur ultrasonda 7. Haftadayken mi görmüş olacaksınız yani :) bende yarın 5. Haftama giricem de sadece kan artışlarımı takip ettim bu sürece kadar
merymm44 Cansuu23 kaç haftalık canım bendimde bugün tam başladı programa göre 5+3 çok kötü his ediyorum kendimi gazının tadı yok
Ftmmmm AydanSahinSaban düşük yaptığınızı nasıl anladınız bu sabah ben de peçete de nokta kadar kan gördüm
AydanSahinSaban Ftmmmm benim cocugumun kalbi durmus iki hafta farketmedim hic agrim filan olmadi. Adet zamanimda kanamam oldu gittim coktan kalbi durmus dediler ne yazk ki. O yüzden smdi kalp atisini duydum ama yine icim rahat değil ne yzkki
Ftmmmm AydanSahinSaban benim de 10+5 oldu bugün ama o nokta çok korkuttu beni kalp atışı vs duyuldu. Hamilelik belirtileri de var hala mide bulantısı vs yarın kontrole gideceğim ama bakalım
Elffnur AydanSahinSaban ah aynı bende öyleym kalbi durmuştu ve kanamam ble olmamştı benmde bir ay o şeklde kalmıştı o yüzden suan herseyden korkar oldm😔
Heisenbergesra Seda91- 8 haftalık bende olmadı kalp atışı için bu hafta gidicektik işlerimiz yogun gidemedik haftaya Perşembe gidicem inş hherşey yolundadır
Dkmn34 Elffnur o Sebihaa o bendede oluyor canım dudağım uçuklasa bogazımda beze çıkıyor normal bir durum korkmana gerek yok
Elffnur Lilis evet canım 7.haftada görmüş olucam sadece keseyi gördk 5.haftada ama istersen git keseyi gör sende😊