zynn35 Elffnur ayy inşallah ya boşuna endişe ediyoruzdur 🙏🏻 Sağ sağlim büyüsün bebişlerimiz inşallah 🥰
Elffnur Patisever hiç bilmiyorum canım ben beta yapmadım direk gebelik testiyle öğrendim 4.haftada bir hfta sonrda doktora gittm keseyi görmek için🌸
Pregnantttt Elffnur Dün aslında ikizlerimin üçüz olduğunu gördük çokça heyecanlıyız sürekli uyuyarak bekliyorum işte 🤭
Elffnur Pregnantttt yaaa ne güzel cok farklı bi duygudur birken iki ikiyken üç beklemek Allah onlra sağlık versn inşallah😊🤍
berba87 merhaba bende reglime 2 gün kala erken gebelik testi yapmıştım orda pozitif çıktı şuan reglim 4 gün gecikti ama niyeyse çok eminim tüm gebelik belirtili var 5 haftayı geçmeden kan testi yaptırmak istemiyorum 2. gebeliğim olucak bir oğlum var 9 yaşında hayırlısı diyoruz artık ilk gebeliğimde hiç bulantım yoktu ama şuan akşamları cok bulantım oluyor ve iştahsızlık cok fazla
Elffnur berba87 bende bir gün kala erken gebelik testi yaptım canım bndede hafif belirtiler vardı kan testi yapmadım 5.haftamı bekledim garanti olsun keseyi göriyim diye gittgmse gördk zaten kan testine gerek kalmamştı benmde bir oğlum var 3 yaşında hayırlısıyla inşallah kucağmızıa alırız☺️🤍
BukGS10 Thn yağlı ve kızartma yemeklerden salatalarda turp lahana kırmızı lahana tuketmeyin ayrıca süt yoğurt grubu meyve tüketimine çok dikkat edin ben bir gece çatlayacağım sandım resmen
User61 Elffnur benim bulantim oluyor midem yanmam var. Canım hicbirsey yapmak istemiyor.. Mutfağa girmek istemiyorum 😊
Gzydn Denizzz5900 umarım bu sürekli açlık hali biter yoksa 30 kilo alırım bu gidisle🙈bende 9+3 ama öğrendiğinden beri boyleyim🙈
Sebihaa Elffnur 3 aylık hamileyim boynumda 2 tane şişlik farkettim fındık büyüklüğünde çok korktum ve doktora gittim hemen. Enfeksiyona bağlı lenf bezleri iltihap kapmış antibiyotik verdi kullanmaya başladım inşallah bu sıkıntıdan kurtulurum sanırım çeşme suyundan kaynaklıymış hazır su kullanın benden demesi güzel anneler
Elffnur Sebihaa aaa cok geçmiş olsun canım bende bugün hafif grip gbiyim bol su içiyorum dikkat ediyorum meyve yemeye çalışıyorum inşallah geçer sizinde🤍
Dkmn34 Elffnur o Sebihaa o bendede oluyor canım dudağım uçuklasa bogazımda beze çıkıyor normal bir durum korkmana gerek yok
Ahuwys Seda91- aynı durum dün sabah bende de oldu ishal ağrısı ile uyandım tubalete gittim bağırsaklarım boşaldı afedersiniz. Sonrasında kahve lekelenme bir başladı tüm gün boyu her tuvalete gittiğimde peçetede vardı. Dayanamayıp gece acile gittik baktılar kalp sesi var sıkıntı yok dedi progestsnı kullanmaya devam et dedi. Bugün bile az az devam ediyor ama düne göre az baya
Gunay55 8 haftalığım mide bulantısı, baş ağrıları, iştahsızlık, kasılmalar felan oluyo ama benim için tatlı oluyo bunlar😍
Gozdenur1334 Aranızda sürekli baş ağrısı problemi yaşayan var mı kızlar? 6+5im ve baş ağrısı problemi yaşıyorum gebelikle ilgili olabilir mi?