Ozlemmiray2019 02112017 inşallah çok teşekkür ediyorum🙏 Adet günüme göre 8. Hafta ama geç döllenme dediler 6. Haftada gözüküyor ultrasonda
Ozlemmiray2019 Hazanil amin inşallah çok moralim bozuk çok üzüldüm. Hayırlısı Allah sağlıkla kucağına aldırsın evladını her annenin 🙏🙏
Ozlemmiray2019 suneyyebatuhan inşallah geç döllenmedir ve kalbini attığını görürüm sağlıkla kucaklarımıza alalım evlatlarımızı inşallah 🙏🙏
Seher12345 Serpiltsn benimde tüp bebek 8 haftam ben duydum kalp atışlarını çok şükür ama yinede lekelenmem oluyo bnde korkuyorum iğne yaptırdım dün uzanıyorum sadece
Elffnur Beyzaltnbs ben 5. Haftamda gittm keseyi gördük bu perşembe 7.haftamda kalp atışı için gidicem 🌸
Seher12345 Serpiltsn amin inş canım oo bayadir var senin iğne felan olmadinmi doktoruna tanışsaydın benim üçüzlerim olacak inş doktorum çarşamba gününe kadr bekle olmazsa fitil başlıcaz dedi bekliyorum şimdilik
Lilis Elffnur Ultrasonda ne kadarlıkken görünüyor bebek ? Ve kalp atışı ne kadarlıkken duyulur bilen var mı
Elifdnmz_ Lilis merhaba , ben 5 haftalıkken hamile olduğumu öğrendim 6.haftamızda da kalp atışlarını duydum .
zynn35 Kızlar bende 2gün önesine kadar kasıkta ağrılarım vardı artık durdu belirti olsa bi dert olmasa acaba niye durdu diyorum normali acaba ya🙄
Serpiltsn Seher12345 günde bi defa geliyor ama peçete de başka yok sabahları genelde, igne oluyorum 3 günde bir Progestan, hem de ilacını da içiyorum sabah akşam