Selinaymurattt Ates2020 Allah yardımcınız olsun yağ bitmiş ne güzel bir avazda doğum nasip etsin inşallah bebeğinizi de sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın
Selinaymurattt Elifbc doğumun yaklaştığını söylüyorlar onun için sordum bende hani evet azalınca insanın içine bir değişiklik oluyor inşallah bebeğinizi de sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın
Elifbc Selinaymurattt evet bende araştırdım büyüdüğü için hareket alanı azalıyormuş, hareket ediyor ama az az ve yavaş yavaş.. amin hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🙏
Selinaymurattt pitircik2021 evet bende öyle hareketleri azalınca korktum bir yandan da heyecan artıyor çatı muayenesinde belli olur inşallah sizin için nasıl olacağı sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın bebeğinizi de inşallah
Selinaymurattt Beyzanur1 ayy bitmiş son 10 gün çok heyecanlı bekleyiştir sizin için maşallah o zamana kadar da biraz daha büyür hem inşallah bebeğinizi de sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın
Selinaymurattt Elifbc Amin inşallah sağolun teşekkür ederim hareketleri az alıyorsa bize gelmeleri yakınlaşıyor bizde onları heyecanla bekliyoruz inşsllah
Cansu57 Selinaymurattt dün kontrolüm vardı 35+6iyız kilosu 3050 dedi boyu sormadım. Ancak aceleciyiz sancılarım var serumla düşürüyorlar. Eğer beklerse 26sı doğumum var 🥰
Selinaymurattt Cansu57 az kalmış sayılır 20 gün inşallah gününü bekler ama hakkınızda hayırlısı olsun sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah bebeğinizi de
Selinaymurattt UmudumVar1 Rabbim hakkınızda hayırlı olanı nasip etsin gününü beklesin inşallah kilosunu doktor iyi dediyse iyidir inşallah sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün bebeğinizi de
Selinaymurattt Kbras ayy bitmiş çok sevindim sizin adınıza darısı bizlere sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah bebeğinizi de Rabbim bir avazda kolay doğum nasip etsin inşallah
Selinaymurattt MervErdo Allah yardımcınız olsun inşallah şifanızı versin Rabbim tez zamanda geçirsin ağrılarınızı da dindirsin kolay ve bir avazda doğum nasip etsin inşallah bebeğinizi de sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın
Selinaymurattt Ates2020 maşallah olsun inşallah tabiki gönlünüzce olsun herşey hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde doğumunuz olsun huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün bebeğinizi de
Nursel67 @Selinaymurattt bakalım hayırlısı 38. Haftada çatı muayenesi var normal doğum derse 24 günümüz var şuanlık ☺️
Selinaymurattt Nursel67 az kalmış sizinde ne güzel inşallah çatı muayenesi de istediğiniz gibi sonuçlanır sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah bebeğinizi de
Ayda_Lina 36 haftayız hiç çatlağım yoktu 2 tane kızarıklık oluştu sezeryan olacağım 18 gün kaldı sizce çok çatlar mı sizler böyle bir durumla karşılaştınız mı
Selinaymurattt Ayda_Lina Allah yardımcınız olsun inşallah sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah bebeğinizi de
Dmr_nry Selinaymurattt Gün icinde cok hareketliysen ondan da hissetmezsin.Takip et hareketlerini devamli hareket alani kisitlaniyor ama takp etmmz lazm devmli😊
Selinaymurattt Dmr_nry takip ediyorum ama geceleri daha haraketliyken azaldı mesela hareketleri bakalım perşembe randevum var bakalım merak ediyorum