Selinaymurattt Dmr_nry takip ediyorum ama geceleri daha haraketliyken azaldı mesela hareketleri bakalım perşembe randevum var bakalım merak ediyorum
Dmr_nry Selinaymurattt daha fazla uyuyodur geceleri benimde tam tersi geceleri costu hic hareket etmezdi kotu dusunme ins saglikla aliriz kucagimiza
Selinaymurattt Ayda_Lina Allah yardımcınız olsun inşallah sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah bebeğinizi de
Selinaymurattt Nursel67 az kalmış sizinde ne güzel inşallah çatı muayenesi de istediğiniz gibi sonuçlanır sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah bebeğinizi de
Selinaymurattt sinem_a maşallah ne güzel bir avazda kolay doğum nasip etsin inşallah bebeğinizi de sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın
sinem_a Selinaymurattt aminn rabbim herkese hayırlı sağlıklı kavuşmalar, kolay doğumlar nasip eylesin 🙏🏻❤️
Srkt Kbras aynı hafta ve gündeyiz bizde en son salı gittik 3300 dedi normal doğum istiyorum ama nasip öncelik sağlıklı olmamız sizin sezeryan mı olacak
Kbras Srkt O zaman aynı kılolardayızdır sizinde kız mı bebiş? Ben en bastan beri sezeryan istıyorum 11 martta planlı sezeryan olacagım
sdaimglu kızlar 37 haftalığım bebeğim geçen hafta dönmemişti ama bu hafta. vajinamda çok baskı var sanki çıkacakmış gibi ayakları aşağıda mı acaba yoksa doğum pozisyonuna mı girdi? sizde baskı hissediyor musunuz
Beyzanur1 sdaimglu ben de 37 haftaliğım bebeğim ters hala ama baskı hissi son zamanlarda hep var bende
Selinaymurattt Dmr_nry Amin inşallah sağolun bende öyle yapmaya çalışıyorum randevuyu heyecanla bekliyorum